Dinç: Hedef 2028

Dinç: Hedef 2028

CHP Aydın Gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Dinç'in açıklaması şöyle:

31 Mart 2024 seçimleri tamamlanmıştır. Türkiye seçimini yapmıştır, Milletin iradesi tecelli etmiştir. Halkımız 47 yıl aradan sonra, Partimizi, Atatürk’ün Partisini tüm ülke sathında birinci Parti olmaya layık görmüştür.

Milletimiz, içine düşürüldüğü ekonomik darboğaza, geçim sıkıntısına dur demiştir. Ayın sonunu getiremeyen emekliler, kıt kanaat geçinen asgari ücretliler, işsizlikle mücadele eden milyonlar, gelecek hayalleri yok edilmeye çalışılan gençler AKP iktidarına Yerel Seçimlerde bir sarı kart göstermiş, Partimize, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ise bir şans ve fırsat vermiştir.

Şimdi Türkiye’nin dört bir yanında seçilen Belediye Başkanlarımıza ve CHP’nin tüm kadrolarına büyük ve tarihi sorumluluklar düşmektedir. Ülkemizin dört bir yanında Sosyal Belediyecilik ile milletin derdine derman olmalı, Partimizin doğru politikaları ile hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm halkımızı kucaklayacak stratejik ve doğru bir yol haritası ile Genel İktidara hazırlanmalıyız. Milletimiz bu tarihi sorumluluğu CHP’ye emanet etmiştir. Şimdi emanete sahip çıkmanın ve Milletin verdiği yetki ile Yerelden Genele bir başarı öyküsü yaratmanın, ilk genel seçimde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerini kazanmak için çalışmaya başlamanın vaktidir.

Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve tüm Türkiye’de seçilmiş olan Belediye Başkanlarımıza yeni görev dönemlerinde başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. HEDEF 2028 ????????????????

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.