Dinç; "Ökten çıkmış yine itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunmuş"

Dinç; "Ökten çıkmış yine itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunmuş"

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklamasıyla AKP Aydın il başkanına yüklendi.

Dinç şunları kaydetti:

AKP’nin vatandaşlarla konuşmaya korkan, hükümetin beceriksiz ekonomi politikaları nedeniyle çarşı-pazar fobisine sahip olan İl Başkanı Gökhan Ökten çıkmış yine itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunmuş.

AKP’nin elinde olan sayılı ilçede canlanma yaşandığını, CHP’li belediyelerin iktidarda olduğu ilçelerdeyse hizmet olmadığını söylemiş. Yani CHP’li ilçelerin hükümet tarafından yalnızlığına terk edildiğini itiraf etmiş, Kuşadası ve Didim’i örnek göstermiş. Evet Kuşadası’nda, Didim’de, Sultanhisar’da, Yenipazar’da yani kısacası CHP’li ilçelerde Karayolları’nın, DSİ’nin hiçbir çalışması yok. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizin fedakarlıkları olmasa, Özlem Çerçioğlu ve ilçe belediye başkanlarımız vatandaşlara elini uzatmasa ne olurdu buralarda vatandaşlarımızın hali?

Bakın Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğunda ki yollar her yağışta sular altında kalıyor, DSİ’nin gerekli çalışmaları yapmaması nedeniyle dereler taşıyor. Sizin yalnızlığına terk ettiğiniz Söke’de daha geçtiğimiz günlerde yaşanan sel nedeniyle 4 kişi hayatını kaybetti, milyonlarca liralık zarar oluştu; yaraları Aydın Büyükşehir Belediyesi sardı. Daha vefat eden vatandaşlarımızın 40’ı çıkmadan utanmıyor musunuz bu sözleri söylemeye, çalışmamazlığınızı ballandıra ballandıra anlatmaya?

Tek hedeflerinin Aydın’da seçim kazanmak olduğunu söylemiş Sayın Ökten. Doğru, sizin bu şehre bir şey kazandırmak, vatandaşlar için taş üstüne taş koymak gibi bir derdiniz yok! Varsa yoksa koltuk sevdası, makam sevdası!

22 yıldır Aydın için hiçbir şey yapmadınız, başladığınız hiçbir projeyi bitirmediniz. Bir üniversitenin yolunu yapmayı beceremezken seçim kazanmayı mı umut ediyorsunuz? Sizin bu sözlerinize kargalar bile güler!

Çok sorduk ama hiç cevap alamadık;

Ne oldu Aydın Şehir Hastanesi dedik, cevap alamadık.

Ne oldu PTT binası dedik, cevap veremediler.

Ne oldu Çıldır Havaalanı dedik, duymazdan geldiler.

Ne oldu Güllük Demiryolu dedik, 3 maymunu oynadılar

Bu liste daha uzar gider. Siz Aydın için hiçbir şey yapmazken, vatandaşın sorunlarına kulaklarınızı kapatırken seçim kazanabileceğinize inanıyor musunuz? Demişsiniz ya Sayın Ökten, “Bu son viraj” diye, evet gerçekten son viraj, Aydın halkı bu virajda kendisini görmezden gelene, kendisini yoksulluğa sürükleyene cevabını verecek. Bu halk, bağrına bastığı Özlem Çerçioğlu’nu 31 Mart’ta bir kez daha zafere taşıyacak!

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.