DİNÇ: SİZİN İKTİDARINIZ ZAM İKTİDARI OLDU

DİNÇ: SİZİN İKTİDARINIZ ZAM İKTİDARI OLDU

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Dinç'in açıklaması şöyle:

Yerel seçimler yaklaşırken algı kampanyaları son hız devam ediyor. Aydın’ın müzmin yerel seçim kaybedeni, AKP Milletvekili Mustafa Savaş’a yakın yayın organları, internet siteleri algı yönetimi haberlerle Aydın kamuoyunu meşgul etmeye çalışıyor.

Yahu kardeşim sizin iktidarınızda millet yoksulluğa, darlığa, geçim sıkıntısına düştü. Hiç mi gözünüz görmüyor. Vatandaş evine iki lokma ekmek götürürken zorlanıyor. Üretici zarar ediyor. Esnaf zarar ediyor. Millet alışveriş yapamaz hale geldi. Bir de hiç utanıp sıkılmadan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni aslı astarı olmayan algılarla kötülemeye çalışıyorsunuz.

Sizin İktidarınız zam iktidarı oldu, zam!!
Her gün akaryakıta zam, temel ihtiyaç ürünlerine zam, yeme zam, gübreye zam, doğalgaza zam. Algı yapacağınıza cevap verin. Millet elektrik faturasını ödeyemiyor. Durmadan elektriğe zam. Zam üstüne zam. Sahaya çıkıyorsunuz vatandaş sizin yüzünüzü dahi görmek istemiyor. Milletin belini büktünüz ekonomik krizle.

Sayın Mustafa Savaş, Aydın halkı 21 yıllık iktidarınızda Aydın’a hiçbir yatırım yapmadığınızı da, yatırım yapılması içi bir çabanızın olmadığını da görüyor. Bu sebeple 2 yerel seçimdir size yenilgiyi tattırıyor. Çünkü Aydın Halkı, Aydın için, Aydınlılar için çalışan, üreten, kimsenin karnı aç yatağa girmediği, kimsenin soğuktan üşümediği bir Aydın için çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalarını takdirle karşılıyor. Biz çıtamızı koyduk, Aydın Halkı ile beraber Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nu % 70 ile yeniden seçtireceğiz.

Bu kadar algı peşinde koşuyorsunuz ya Sayın Savaş. Hodri Meydan çıkın aday olun. Olun da 3. Kez Aydın Halkı size yerel seçimlerde yenilgiyi tattırsın.

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.