Dinç "Topuklu Efe’nin  sayesinde halk soğukta üşümedi, yatağa aç girmedi"

Dinç "Topuklu Efe’nin sayesinde halk soğukta üşümedi, yatağa aç girmedi"

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yazılı basın açıklaması yaptı.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç şunları kaydetti:

Değerli Basın Mensupları

Milletvekili olduğu dönemi bırakın, hayatı boyunca Aydın için taş üstüne taş koymamış, bu halkın sorunlarına kulak asmamış AKP’nin milletvekili eskisi, başarısıyla Türkiye’nin gönlüne taht kurmuş olan Özlem Çerçioğlu’nu eleştirerek siyasi arenada tutunmaya çalışıyor.

Bakın bu şehir ne AKP yönetiminden ne de AKP’nin Aydın’da ki temsilcilerinden hiçbir fayda görmedi.

“Hızlı tren gelecek!” dediler, üniversitenin 500 metrelik yolunu bile bitiremediler.

“OSB’yi büyüteceğiz!” dediler, sanayiyi bitirdiler.

“Çiftçiyi kalkındıracağız!” dediler, topraklarımızı parsel parsel sattılar.

“Emekli rahat edecek!” dediler, emeklileri torununa çikolata alamayacak duruma getirdiler.

“PTT binasını baştan yapacağız!” dediler, mevcut binayı yıkıp öylece bıraktılar.

“Adliye Sarayı’nı yenileyeceğiz!” vaadi verileli 20 yıl oldu, yapılmadı.

“Aydın-Denizli Otoyolu hayırlı olsun!” denileli 20 yıl oldu, tamamlanmadı.

Siz vatandaşları enflasyon yükünün altına ittiniz, beceriksiz politikalarınız yüzünden olan bu ülkenin öz evlatlarına oldu.

Nazilli ve İncirliova belediye başkanları AKP’ye katıldığında ilçelere hizmet yağacağını söylediniz, bırakın hizmet gelmesini ilçelerin malları SGK’ya satılmaya başlandı. Koskoca ilçelere aylardır 1 metre asfalt dökemediniz, AKP’ye katılan belediyeler taş üstüne taş koyamaz oldular. Nazillili hemşehrilerimizin, İncirliovalı hemşehrilerimizin öfkesinden dolayı belediye başkanlarınız makamlarından çıkamıyor!

Şimdi sana soruyorum; Aydın senin milletvekilliğinden ne gördü ki belediye başkanlığından görsün?! Yıllarca vekillik yaptın da ne oldu? Bu halkın sorunlarını bir kere Ankara’ya taşıdın mı? Bu şehre hizmet ettin mi? Cevabı bende biliyorum, sende biliyorsun, vatandaşlarımız da biliyor; koca bir SIFIR!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu Buharkent’ten Didim’e, 17 ilçemizin tamamında hizmette sınır tanımadı. Topuklu Efe’nin çalışmalarıyla hemşehrilerimiz soğukta üşümedi, yatağa aç girmedi. İl Özel İdare döneminde 60’tan fazla köyün suyu yoktu, bu şehirde insanlar susuzdu susuz! Özlem Çerçioğlu suyu olmayan köylere su ulaştırdı, altyapısı olmayan mahallere altyapı yaptı, şehirde toprak yol bırakmadı. Otogarlar, yeraltı otoparkları, parklar… Topuklu Efe’nin bu şehir için yaptıkları saymakla bitmez.

Belediye başkanlığı sizin elinizde olsa Tekstil Park beton yığını olurdu, Mimar Sinan Parkı’nın olduğu alan apartmanlarla kuşatılırdı. Gidin akşamları Tekstil Park’a, Mimar Sinan Parkı’na da görün halk için çalışmak neymiş.

“Türkiye’nin en çalışkan, en dürüst, en başarılı belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’dur”. Bu cümleyi yalnızca bizler kurmuyoruz, 81 ilde tüm vatandaşlar bunu söylüyor. Bu yüzdendir ki sizler kendi aranızda koltuk kavgasına tutuşmuşken Özlem Çerçioğlu adaylığı kesin olan 3 belediye başkanından biri oldu.

Bunları bir otur düşün, ağzından çıkacak her sözü önce bu cümleleri, soruları aklından geçirerek tart, biç. “Ben Özlem Çerçioğlu’nu eleştirebilecek düzeyde miyim?” diye sor kendine!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.