Düğün bereketi yaşandı

Düğün bereketi yaşandı

Söke’de hafta sonu düğün törenleri adeta baş döndürdü.


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi

Bir yandan Ramazan Ayı bir yandan okulların açılmadan önce düğünleri bir an önce gerçekleştirmek için acele edilmesi hafta sonu vatandaşları bir düğünden bir düğüne adeta koşuştutarak tatlı bir telaş yaşanmasına neden oldu..
ÖZLÜ VE AKBUDAK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Sökeli iş adamı Kemal Akbudak’ın Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde görev yapan kızları Banu Akbudak ile Albayrak Caddesi esnaflarından Necim Özlü’nün yine aynı Hastanede Bilgi İşlem Merkezi’nde görev yapan oğlu İlgin Özlü, Zararsızlar Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesi ardından Rüyam 2000’de yapılan düğün töreninde evlendiler.
Genç çiftlerin mutlu gecelerinde her iki ailenin dost ve yakınları başta olmak üzere Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi çalışanları yalnız bırakmadılar.
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İSMAİL YERLİ OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE MUTLULUĞU DOSTLARI İLE PAYLAŞTI
Söke Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi İsmail Yerli’nin oğlu Ümit Yerli hayatını Özgür Akgün ile birleştirdi.
Yenikent Harikalar Dünyası’nda yapılan düğün törenine CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’nin yanı sıra,meclis üyeleri ve dost ve yakınları katıldı.
BURUNKÖY’DE SUNA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Burunköy eşrafından önceki dönem Burunköy Muhtarı Alim Muslu’nun yeğeni Veysel Suna’nın Aydın’da Kurtuluş Eczanesinde çalışan oğlu Yasin Suna ile kendisi gibi eczane sektöründe görev yapan Pelin Kahvecioğlu ile evlendi. Gelinin memleketi olan Denizli’nin Tavas İlçesine bağlı Kızılca Beldesinde yapılan kına gecesinde Burunköy’de düzenlenen Kır Düğünü havai fişek gösterileri ile renklendi.
ALAÇAMLI VE KAPTAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
İlçemiz Fevzipaşa Mahallesi Sakinlerinden merhum Ali-Güleser Alaçamlı’ın oğulları Belediye Su İşleri personeli Süleyman Alaçamlı yaşamını Nurgül-Mesut Kaptan çiftinin kızları Sinem Kaptan ile birleştirdi. Çeltikçi Mahallesi Fatih Caddesi’nde bulunan kız evinde yapılan kına gecesinden sonra Haymanalı Düğün Salonunda yapılan düğün töreninde adeta izdiham yaşandı.

Görkemli düğün töreni ile dünya evine giren Sinem – Süleyman Alaçamlı çifti düğün davetiyesi olarak üzerinde kendi resimleri olan özel hazırlanmış CD’li davetiye dağıtarak bir ilke imza attılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.