FATİH ATAY EV SAHİBİYİM DEDİ KOLTUK TATLI GELDİ

FATİH ATAY EV SAHİBİYİM DEDİ KOLTUK TATLI GELDİ

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı basın açıklaması yaptı. Dinç açıklamasında, "Hafızalarımızı biraz zorlarsak Mesut Özakcan’nın da CHP’den istifa ederken “bu parti Özlem Çerçioğlu partisidir” diyerek istifa ettiğini hatırlarız."dedi

Başkan Dinç'in yazılı açıklaması şöyle:

Değerli Basın Mensupları

Geçtiğimiz hafta Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa etti. Hafızalarımızı biraz zorlarsak Mesut Özakcan’nın da CHP’den istifa ederken “bu parti Özlem Çerçioğlu partisidir” diyerek istifa ettiğini hatırlarız. Bunu en iyi bilen ve o dönem parti içinde olanlardan birisi de Fatih Atay’dır. O dönem “kendisi bir daha aday olamayınca böyle diyor” demişti.
O dönem de Fatih Atay; Mesut Özakcan’ın bu söylemlerine şiddetle itiraz etmiş, hatta mitinglerden kahve toplantılarına kadar her yerde: “Özakcan’ın kızının, oğlunun, gelininin, damadının belediyede çalışması, böylesi içinde olması asla kabul edilemez, benim birinci derece akrabalarım asla çalışmayacak” türü ifadelerle Aydın halkına da bir söz vermişti.
Fatih Atay 50 yıllık Cumhuriyet Halk Partilidir. Hem de iyi bir CHP’lidir. Fakat bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki, koltuk daha tatlı gelmiş. Neden böyle oldu diye partili arkadaşlarımızla oturduk “think tank” yaptık.
Bizler özellikle gençlik kolları örgütlenmesinde yıllardır emek veren gençler, Fatih Atay için 2019 seçimlerinde gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. Yeri geldi bize iaşe alacak para bulamadı, veremedi, simidimizi peynirimizi kendimiz alıp yedik.
Ya da Sayın Çerçioğlu’nun Efeler’de çalışma yaptığı günlerde, kendisinin sağladığı kumanyayla karnımızı doyurduk, sağ olsun.
Yani anlayacağınız; bırakın kampanya sürdürmeyi, gençlik kollarına simit peynir alacak mali gücünün dahi olmadığını her fırsatta bizlere gösterdi.
Gelelim bugüne; aradan neredeyse 4,5 yıl geçti. Aile fertleri lüks içinde yaşıyor. Aydın’daki en iyi restoranlarda, duyuyoruz ki, 7 yıldızlı otellerde, yurtdışı tatillerinde. Şahane bir yaşam basından da görüyoruz.
Tabi basında geçen hafta 3 tane de tapu gördük. Yukarıda anlattığım Fatih Atay’la bu Fatih Atay görüldüğü kadarıyla çok farklı.
Basında çıkan son o 3 tapunun izahatı verilmeli mesela.
Sakın bize oğlum yıllardır avukatlık yapıyor, kızımın sos işi var, kayınbiraderime de ben seçildikten sonra Allah yürü ya kulum dedi denilmesin.
3 tane İzmir Mordoğan’da aynı yerde villa… Bu villalar da nedense belediye başkanlığından sonra alınıyor.
Osman isimli şahsın da kayınbiraderi olduğu söyleniyor. Herhalde çıkıp evet kayınbiraderim ya da hayır değil der. Bu şahsın İzmir’de başka tapuları da olduğu kamuoyunda dillendiriliyor. Doğrusunu bilmiyoruz tabi.
Şimdi biz gençlik kollarında, sizin seçilmeniz için gece gündüz çalışan gençler, size soruyoruz; sizin için çok çalıştık, emek verdik, seçilin Efeler halkına hizmet edin diye, siz ne yaptınız, kamuoyuna açıklamadığınız servet edindiğiniz iddia ediliyor, hiç lafı eğip bükmeden cevap bekliyoruz, izahat bekliyoruz, sözün özü nasıl edinildi merak ediyoruz?!!

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.