Gerisayım başladı

22 Temmuz Pazar günü yapılacak genel seçimlere artık gerisayım başladı. Siyasi partilerin bayrakları ilçemizin ana caddelerinde hemen heryere asılmış durumda. Kimi yerlerde öyle asılmış ki CHP'si, AKP'si, MHP'si, DP'si birbirine kerışmış, daha bugünden 23 Temmuz'da sandıktan çıkabilecek koalisyon hükümetini haber verircesine yanyana, kardeş kardeş dalgalanıyorlar.

 

Bayrakların bazı yerlerde ipleri o kadar gevşek bırakılmış ki, altından yükü yüksek bir kamyon zor geçer, bayrak iplerinin şimdiye kadar kopmayışına hayret etmek lazım.

 

Ama asılan bayraklar, sokaktaki seçmeni pek etkilemiyor, kararını veren seçmen partisinin toplantılarını heyecanla takip edip, iktidar hayalleri kurarken kararsız çoğunluk ta yavaş yavaş çözülmeye, düşüncelerine yakın partilerden yana taraf olmaya başladılar.

 

22 Temmuz Pazar günü yapılacak genel genel seçimler ülkemiz için, demokrasimiz için, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için gerçekten çok önemli. Ya birinci ve ikinci AB'cileri işbaşına getirip aynı hamam aynı tas devam edeceğiz yada gerçekten tam anlamıyla Bağımsız bir Türkiye'ye doğru ilk adımımızı atacağız. Bu seçim bizim, sizlerin elinde artık.

 

Pazar günü sandığa mutlaka gitmeliyiz ve oyumuzu çok iyi düşünüp, öyle kullanmalıyız. Yoksa sandığa gitmez, oyumuzu kullanmazsak sonra sistemden şikayet etmeye de hakkımız olmayacağını hiçbirimiz unutmamalıyız...

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar