İncirliova'da 200 fidan toprakla buluştu

İncirliova'da 200 fidan toprakla buluştu

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin öncülüğünde İncirliova Kent Konseyi ve TEMA Vakfının da katkılarıyla 2 yüz adet çam fidanı dikildi.

Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ana okul öğrencileriyle birlikte fidan diken Başkan Kale; “Göreve geldiğimiz günden bu yana temiz, sağlıklı yaşanılabilir bir kent oluşturulması için çaba sarf ediyoruz. İlçemizdeki cadde ve sokaklarla birlikte yeni yaptığımız çocuk oyun parklarının ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştirdik. Kutlamakta olduğumuz Orman Haftası dolayısıyla da Yalkıdere Mevkii’nde bulunan ormanlık alana öğrencilerimizle birlikte fidan dikmeyi karar verdik. Burada diktiğimiz yaklaşık 2 yüz adet fidanımıza da tek tek öğrencilerimizin isimlerinin yazıldığı birer tanıtıcı bant taktık. Böylece geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın İncirliova’ya şimdiden birer miras bırakmalarına katkı sağladık. İnşallah beş yıl içinde yemyeşil bir İncirliova oluşturacağız” dedi.
Düzenlenen organizasyona İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin yanı sıra İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Baki Aslantaş, TEMA Gönüllüleri İncirliova Sorumlusu Alaittin Köse, İncirliova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan, çok sayıda anaokul öğrencisi ile TEMA ve Kent Konseyi Üyeleri katıldı.
“YEŞİL BİR KENT İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
TEMA Vakfı İncirliova Gönüllü Sorumlusu Alaittin Köse, ise düzenlenen organizasyondan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarına vurguda bulunarak “Başkanımıza göreve geldiği günden bu yana yeşil bir kent oluşturması için verdiği çaba ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Yıllardır tek fidan dikilmeyen belki de birçok kişinin bilmediği bu alanın ağaçlandırılarak ilçemize kazandırılmasından dolayı mutluluk duymaktayız. TEMA olarak yapılan bu tarz faaliyetlerde her zaman başkanımızın yanında yer almaktan gurur duyacağız” şeklinde konuştu.
“İNCİRLİOVA İÇİN BİR FİDAN DİKİN”
İncirliova Kent Konseyi Başkanı Baki Aslantaş ise, dikilen fidanlara ilişkin yaptığı açıklamasında İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye teşekkür ederek “Kent Konseyi olarak İncirliova’nın daha yeşil ve sağlıklı bir çevreye sahip olması için vatandaşlarımıza birer fidan dikmeyi öneriyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.