KİMLİK AYRIMCILIĞI YALANLARINA BAŞKAN ARIKAN VE ŞEVKİ KAYA’DAN ORTAK CEVAP

KİMLİK AYRIMCILIĞI YALANLARINA BAŞKAN ARIKAN VE ŞEVKİ KAYA’DAN ORTAK CEVAP

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ve Alevi Kültür Derneği Söke Şubesi Başkanı Şevki Kaya bir araya geldi.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ve Alevi Kültür Derneği Söke Şubesi Başkanı Şevki Kaya bir araya geldi.
Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Alevi Kültür Derneği (AKD) Söke Şubesi Başkanı Şevki Kaya ile gerçekleştirdiği buluşmada, birlik beraberlik ve dayanışma mesajları verildi. Söke AKD Başkanı Şevki Kaya, Başkan Arıkan'a her zaman yanlarında olduğu için teşekkür ederken; Başkan Arıkan da her zaman kimlik siyasetinden uzak durduklarını belirtti.
Ziyaret sırasında konuşan AKD Söke Şubesi Başkanı Şevki Kaya, Başkan Arıkan'a yönelik destekleri için teşekkür ederek, "Başkanımız her zaman yanımızda olmuştur. Başkanımız ve Söke Belediyesi en büyük destekçimizdir" ifadelerini kullandı. Aynı zamanda, kamuoyunu yanıltıcı yayın ve haberlere itibar etmediklerini vurgulayan Şevki Kaya, asılsız iddialara karşı olduklarını belirtti.
Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ise, her zaman insan odaklı bir siyaset izlediklerini ve kimseyi ayırmadıklarını vurgulayarak, "Bu türlü bir siyaset anlayışı zaten Cumhuriyet Halk Partisi'nin mayasında yok. Siyaseti bir kenara bırakın, insani ve vicdani olarak böyle bir durumun söz konusu olması benim hayat felsefemle bağdaşmaz" dedi.
Yaklaşan yerel seçimlere ve çok kısa bir süre olmasına rağmen görev süresinde başarılı çalışmalar ortaya koyduklarına dikkat çeken Başkan Arıkan, "Bunlar yaklaşan yerel seçimler öncesi çok ucuz ve sığ yaklaşımlar" diye konuştu.
Başkan Arıkan, Alevi Kültür Derneği Başkanı Şevki Kaya'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, teşekkürlerini iletti.
Ayrıca asılsız ve iftira niteliğinde yapılan haberlerle ilgili gerekli hukuki sürecin başlatıldığı ve suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.