MERSİN: AK PARTİ SAYESİNDE TATLI YEMEK HAYAL OLDU

MERSİN: AK PARTİ SAYESİNDE TATLI YEMEK HAYAL OLDU

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yaşanan son zamlardan sonra yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin, " AK Parti sayesinde tatlı yemek hayal oldu" dedi

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in yazılı açıklaması şöyle:

Hepimizin bildiği gibi AKP’nin bitmek tükenmez bilmez zamları nedeniyle çaylarımızı şekersiz içiyorduk. Çaya şeker atma, hele hele tatlı yemek AKP sayesinde hayal olmuştu.

Dün yine kahveye şekere zam geldi. Yani Türk kahvesi ile şeker vatandaşlardan daha da uzaklaştı. Ancak çay alım fiyatlarına gelen %43 dev zam sofraya nasıl yansıyacak esas bunu merak ediyoruz. Kahvesini mutfağından çıkaran, çayını şekersiz içmek zorunda kalan bu millet, anlaşılan bundan böyle eskilerin tabiriyle tavşankanı çay içmek yerine muhtemelen paşa çayı içmek zorunda kalacak.

Bakın basına yansıyan haberlere göre boş baklavadan sonra yeni icat boş tost evet yanlış duymadınız millet ucuza yesin diye boş tost satılmaya başlandı.

Milletimiz fukaralığın tam ortasına itildi. Hem de AKP tarafından. AKP’nin Aydın’daki ağa babaları mesela Mustafa Savaş çayını da kahvesini de sıcak sıcak içiyordur herhalde.

Milletimiz çorbasını kaynatacak tüpü de, yağı da, tuzu da artık bulamazken, Mustafa Savaş’ın menüsünde ne var acaba merak ediyoruz. Mesela dün akşam yemeğinde tam olarak ne yedin Mustafa Savaş çıkıp açıklar mısın? Milletin karnı doymuyor bari gözü doysun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.