Milletvekili Erdem bunu görmeli!!!

Milletvekili Erdem bunu görmeli!!!

Köprülü Kavşakta değişen bir şey yok... Ve vatandaşın çığlığını duyan yok

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Son yıllarda Kuşadası’na yapılan en büyük kötülük olarak nitelendirilen Köprülü Kavşak, bir kez daha su baskınlarına neden oldu. Geçtiğimiz günlerde yağan yağmurlar ile meydana gelen su baskınlarını dikkate almayan Karayolları, bir kez daha bölgenin göle dönmesine neden oldu. Projeyi yürüten Karayolları ekiplerince hiçbir altyapı çalışması yapılmadığı için, bu gün yağan yağmurlarda köprülü kavşaklarda trafik yine kilitlendi. Yayalar zor anlar yaşadı. Bazı araçlar suların getirdiği çamura battı. Biriken suların bir noktadan akması üzerine cadde üstü esnafın dükkanları çamur deryasına döndü.  

Vatandaş Şikayetçi

Köprülü kavşakların Kuşadası’nın kalbine saplanmış birer hançer olduğunu, bu projeyi onaylayan ve yürütenlerin ilçeye ihanet ettiğini söyleyen  esnaflardan Hüseyin Dağlı “Yolun yapımına başlandığından beri defalarca aynı problemi yaşadık. Her yağmur yağdığında dükkanlarımızı su basıyor. Konuyla ilgili şikayetlerimizi Kara Yollarına bildirdik. Aradan aylar geçmesine rağmen değişen hiçbir şey yok. Projenin hatalı olduğunu düşünüyorum ve bir an evvel giderilmesini istiyorum. Yol çalışmaları hayatımızı mahvetti. Bir yılı aşkın süredir bu durumdayız, alt yapı denen bir şey yok. Her yağmurda dükkanlarımız su ve çamur içinde, mallarımız çürüdü. Şikayetimizi iletecek muhatabımız yok. Her yağmur yağdığında nöbet beklemekten bıktık” diyerek tepkisini dile getirdi. 

Milletvekili Erdem bunu görmeli!!!

Çevre yolu ile ilgili yaptığımız habere kızan ve akabilinde de Gerçek Gazetesi imtiyaz sahibi ve baş yazarı Durmuş Tuna'ya beddua okuyan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in bu çirkin manzarayı görmesini ve hatta sorunun giderilmesi için çalışmasını istiyoruz. Kuşadası esnafının çığlığını duymak istemeyen hatta kulaklarını tıkamayı yeğleyen Mehmet Erdem'in çizmeleri ayağına geçirip, halkın arasına karışmasını bekliyoruz. Sıcacık milletvekilliği makam odasında oturarak halka hizmet götürülemeyeceğini görmesini diliyoruz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.