MİLLETVEKİLİ EVRİM KARAKOZ’UN ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU

MİLLETVEKİLİ EVRİM KARAKOZ’UN ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz: “120 TL istediğimiz Kuru İncir için TARİŞ İncir Birliği 116 TL Diyerek Sonunda Fiyat Açıklaması Yapabildi.”

Haftalardır yaptığı ziyaretlerde incir üreticilerinin sorunlarını dinleyen ve taleplerini alan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz’un incir alım fiyatlarının açıklanmasıyla ilgili günlerdir yaptığı çağrılar karşılık buldu ve incir alım fiyatları sonunda açıklandı.

Fiyatların açıklanmasıyla birlikte Aydın’daki incir üreticileri, kendileriyle yakından ilgilenen ve neredeyse son on gündür sürekli alım fiyatlarının en az 120 TL olması gerektiğini ısrarla talep eden ve alım fiyatlarının açıklanmasını isteyen Milletvekili Evrim Karakoz’a teşekkür ettiler.

ISRARLI ÇAĞRI KARŞILIK BULDU

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz; “Geç de olsa çağrımıza kulak veren TARİŞ İncir Birliği, sonunda bir fiyat açıklaması yapabilmiştir. Tabii ki de açıklanan fiyatların daha yüksek olmasını beklerdik. Şimdi gelinen noktada üreticilerimizin satmak istediği tüm ürün herhangi bir kalite kaybına uğramadan bir an önce alınmalı ve hem ulusal hem de uluslararası piyasalara sunulmalıdır. Umarım tüm incir üreticilerinin kazançları bereketli olur” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.