MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YILDIZ, SEÇİM STARTINI SÖKE'DE VERDİ

MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YILDIZ, SEÇİM STARTINI SÖKE'DE VERDİ

CHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız bir dizi ziyaret için Söke’ye geldi.

CHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız bir dizi ziyaret için Söke’ye geldi.
Parti binasında Yıldız'ı ilçe başkanı Ali Kemal Özcan,Belediye Başkan yardımcısı Veli Devrim Yerli,Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge koordinatörü Fatih Akkentli,Kadın kolları Başkanı Aylin Altındış,Gençlik kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır karşıladı.
Milletvekili aday listelerinin YSK'ya teslim edilmesinin ardından Söke'de siyaset hareketlendi. CHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldız, Söke'de vatandaşlarla bir araya gelerek hükümete yüklendi.
İlk olarak parti binasını ziyaret eden Milletvekili adayı Hüseyin Yıldız, "Aydına baktığınız da Cumhuriyet Halk Partisinin listesi doğru bir liste. diger siyasi partilere baktığım zaman AK Parti ve MHP listelerinde sorunlar var. Önümüzdeki süreçte iktidar olduğumuz da 20 yıldır çözülmeyen Aydın'ın sorunlarını biz çözeceğiz. Kahramanmaraşta 20 gün görevliydim. Depremin ne kadar felaket olduğunu gördüm. Orada düşünürken Aydın'da ki 35 tane JES olduğu ve 2 bin kuyu açıldığı aklıma geldi. Allah korusun burada bir deprem olursa biz binaların altında kalmayacağız üzülerek söylüyorum yanarak öleceğiz. Geldiğimiz gibi ilk olarak JES sorunlarını halledeceğiz. JES'lerin depreme dayanıklı olup olmadığını bakacağız. Çünkü altta ki ve üstte ki borularda sıkıntılar var. Aydın depremde birinci bölgede yer alıyor. Bu yüzden iyi düşünmemiz gerekiyor. İkinci sorun Aydın'ımızın turizm sorunu, turizm için aldığımız paylar çok düşük. Bugün ispanyada yıllık 120 milyar dolar turizme yatırım yapılıyor. Türkiye de bu çok düşük rakamlarda. Turizmi canlandırırsak Aydınlı esnafımız da kazanır. En kısa sürede bütün Aydın'ımızın sorunlarını halledeceğiz. 21 yıldır ülkeyi bu hale getiren iktidar bundan sonra da bu sorunları çözeceğine inanmıyoruz. Sizde inanmayın. İktidar İller Bankası üzerinden CHP'li belediyelerimizin kredilerini yüzde 50 kesti. Bu yüzden Söke halkımız zarar gördü. Biz bunun farkındayız. Biz geldiğimiz gibi Sökeyi marka bir şehir haline getirerek tüm sorunlarını halledeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.