Minikler de “Poşete Hayır” Kampanyasına destek verdiler

Minikler de “Poşete Hayır” Kampanyasına destek verdiler

Minikler de “Poşete Hayır” Kampanyasına destek verdiler


Gerçek Gazetesi
5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Aydın Sivil Toplum Örgütleri Platformu (ASTO) ve Aydın Belediyesi iş birliyle başlatılan “Siyah Poşete Hayır File ve Bez Torbaya Evet” kampanyasına ilköğretim okulu öğrencileri de destek verdi.
Kampanya çerçevesinde Yedieylül İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerini Belediye Meclis Üyesi Sümran Ünal ile ziyaret eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çocuklara çevrenin önemini anlatarak çevre bilincinin küçük yaşta verilmesi gerektiğini vurguladı ve minik öğrencilere çöplerini içine koyacakları bez torbalar dağıttı. Ana sınıfı öğrencilerinin sevinç gösterileri karşısında okuldan ayrılamayan Başkan Çerçioğlu, öğrencilerin isteğini kırmayarak karnelerini de tek tek dağıttı.
Okul Müdürü Selami Avcı çevre bilinçlenmesinin çocuklardan başlatılmasının eğitime verilen önemin en güzel örneği olduğunu belirterek Başkan Çerçioğlu"na teşekkür etti. “Anlayışınız bizleri umutlandırdı ve güçlendirdi” diyen Selami Avcı"nın, okulun fiziki şartlarının olumsuzluğundan, yeni binanın kullanılamamasından söz etmesine üzerine Başkan Çerçioğlu, gerekli mercilerle görüşmelerin yapıldığını, sorunların giderilerek gelecek eğitim-öğretim ders yılında her iki binada da eğitime hizmet verilebileceği müjdesini verdi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.