Mutlu son...

Mutlu son...

TÜRKİYE’Yİ VE TÜRKLERİ ÇOK SEVEN JECKİE NİKAHTAN SONRA CEYLAN İSMİNİ ALDI


Gerçek Gazetesi
Didim’de 2 yıl önce başlayan bir Türk genci ile bir İngiliz bayanın beraberliği mutlu sonla noktalandı. Geçtiğimiz günlerde Didim’de dünya evine giren çift, ilk balayını Türkiye’de geçirdikten sonra İngiltere’ye gidecek.
Didim ilçesi Altınkum Sahili’nde bir teknede kaptanlık yapan İsmail Gider ile yaz tatilini geçirmek için Didim’e gelen İngiliz kızı Jackie Hum’un 2 yıl öncesine dayanan tanışma hikayesi, Gider’in çalıştığı teknede başladı. Denize açıldığı teknede görevli İsmail ile tanışan Jackie arasında başlayan arkadaşlık, İngiliz turistin Didim’de geçirdiği yaz tatili boyunca devam etti. Jackie’ni tatilini tamamlayıp ülkesine dönmesine rağmen irtibatlarını koparmayan ikili yıl içerisinde telefon ve mektup ile görüşmeyi sürdürdü. Yaşanan süreç içerisinde arkadaşlıklarını ilerleten İsmail ve Jackie çifti, İngiliz kızın geçen yıl tekrar yaz tatili için geldiği Didim’de ilişkilerine resmiyet kazandırdı. 2007 yılı Ağustos ayında nişanlanan iki sevgili, yaz talinin beraber geçirdikten sonra, Jackie’nin ülkesine dönmesinden sonra da bağlarını koparmadı.
TÜRKLERİ ÇOK
SEVEN JACKİE
“CEYLAN” OLDU
Yıl içinde görüşmelerini sürdüren İsmail ve Jackie aileleriyle de görüşerek evlilik kararı aldı. Jackie’nin geçtiğimiz Temmuz ayında yaz tatili için yeniden Didim’e gelmesiyle birlikte evlilik hazırlıklarına başlayan çift, geçtiğimiz hafta Didim Belediyesi’nde kıyılan nikah ile dünya evine girdi. Türkiye’yi ve Türkleri çok seven Jackie, eşi İsmail’in de istediği üzerine nikah işlemleri sırasında ismini değiştirerek “Ceylan” adını aldı. İlk balayı yeri olarak Didim’in Altınkum Sahillerini tercik eden yeni evli çift, burada geçirecekleri tatilin ardından İngiltere’ye giderek ikinci balayılarını bu ülkede sürdürecek.
Jackie ile 2 yıl önce tanıştıklarını hatırlatan Türk genci İsmail, geçen sürede çok mutlu bir beraberlik geçirdiklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl nişanlandıklarını ve evlilik kararı aldıklarını kaydeden İsmail, “Bir hafta öncede Didim’de evlendik. İkimizde çok mutluyuz. Eşim nikahtan sonra Ceylan ismini aldı. Bir taraftan burada tatilimizi yapıyoruz diğer tarafta da vize işlemlerini sürdürüyoruz. Tatilden sonra İngiltere’ye gideceğiz ve büyük bir ihtimalle oraya yerleşerek yaşamımızı İngiltere’de devam ettireceğiz” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.