"Nazillimize hizmet adına,  verdiğiniz sözlerden birini tutun!"

"Nazillimize hizmet adına, verdiğiniz sözlerden birini tutun!"

CHP Nazilli ilçe başkanı Serdar Alptekin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Alptekin açıklamasında "Nazillimize hizmet adına, verdiğiniz sözlerden birini tutun!" dedi.

CHP Nazilli ilçe başkanı Serdar Alptekin'in yazılı bir basın açıklaması şöyle:

Yaptığımız çeşitli açıklamalarda sorduk, sorguladık. Dedik ki ilçemizin belediye başkanı; Nazilli halkının bütün emeğine, seçmeninin çabasına rağmen partisini terk etti, iktidar partisinin saflarına katıldı.
Soranlara da “Nazilli il olacak, Nazillimizi il yapıyoruz” dedi…
Bütün bir Nazilli aylardır il olmayı bekliyor, seçim dediler işte o da geldi geçti. Daha birkaç gün evvel sorduk; ne oldu bizim il olma işi dedik, hala cevap yok, hala bir icraat yok.
Anlaşılan o ki bizim belediye başkanını yüzdürdüler, gezdirdiler.
Aksi takdirde çıkar bir açıklama yapardı; “Nazilli şu tarih itibariyle il oluyor”, “Ben bunun kesin olarak sözünü aldım” derdi, değil mi?
Duyduk mu böyle bir açıklama? Hayır…
Bütün bir Nazilli bekliyoruz da bekliyoruz. Hani il olmadık da AKP hükümetinden ilçemize yatırım mı yağdı diye bakıyoruz, o da yok. Kurdeleli bir iş makinası dışında ortada hiçbir şey yok. Kocaman bir sıfır.
E peki madem böyle olacaktı, on binlerce seçmenin gözünün içine baka baka, emeklerini yok saymak pahasına bu değişikliğin başka bir hikmeti mi var dedik, ondan da bir yanıt alamadık.
Yani sizin anlayacağınız kıymetli dostlarım, bizim Nazillilimizin il olma hayali bu AKP’yle görünen o ki başka bahara kaldı.
Şimdi buradan kamuoyu önüne çıkıp o sözleri veren sonradan olmalar da dahil AKP’lilere seslenelim; hadi çarşı pazar enflasyonuna, uçup giden fiyatlara, kiralara, dövize bir şey yapamıyorsunuz artık onu anladık; ama bari Nazillimize hizmet adına, verdiğiniz sözlerden birini olsun tutmak adına bir şeyler yapın, harekete geçin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.