Batmaz: “Süreç doğru işlemiyor”

Batmaz: “Süreç doğru işlemiyor”

Tayfun Batmaz, AK Parti Söke İlçe Teşkilatında yaşanan sıkıntılı süreci değerlendirdi.

█ Gerçek Gazetesi
Kerim YALÇINKAYA
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kurucu üyelerinden Tayfun Batmaz, AK Parti Söke İlçe Teşkilatında yaşanan sıkıntılı süreci değerlendirdi.
Batmaz, yaşanan sürecin AK Parti"nin ilçemizdeki son şansı olduğunu belirtirken, bütün açıklamalarda her zaman birlik ve beraberlik mesajları verdiğini kaydetti. Tayfun Batmaz, aday olmamasına rağmen şahsı üzerinde bir takım asılsız haberler atıldığını ve bunların zaman zaman basında yer aldığını söyledi. Kentte dolaşan haberlere de vurgu yapan Batmaz, “Adımın genel merkez tarafından listeden çıkarıldığına dair söylentiler var. Bu söylentiler öyle sanıyorum ki, belde teşkilatlarının Söke Belediye Başkan Adayı olmam doğrultusundaki baskıları sonucunda oluşmuştur. Bu gibi haberler siyasi yaşamda doğal karşılanıyor. Ancak beraberinde aslı astarı olmayan sorunları da getiriyor” dedi.
Tayfun Batmaz teşkilattaki konumunu değerlendirirken, hiçbir grubun ve lobinin mensubu olmadığını söyleyerek, “Yetişmiş olduğum siyasi gelenek itibariyle bir takım kişilere rahatsızlık vermiş olabilirim. Ancak benim geleneğim dışlayıcı değil, kucaklayıcı, affedici ve hoşgörülü olmayı emreder” dedi.
AK Parti Söke İlçe Yönetim Kurulu listesinin onaylanma sürecini de değerlendiren Tayfun Batmaz, “Teşkilatın çok önemli sorununa çözüm aranırken, eski İlçe Başkanları, kurucu üyeler, belde başkanları, köy temsilcileri ve yönetim kurulları gibi partiye emeği olan siyasilere hiç bir konuda danışılmaması bence bir zaafiyettir. Ancak Aydın İl Yönetimi Hasan Turhan"a büyük destek vermiştir” dedi.
AK Parti"deki yeni dönemi değerlendiren Batmaz, Hasan Turhan yönetiminin yeni dönemde başarılı olmasını dilerim” dedi. Tayfun Batmaz sözlerini “Yeter söz, Sökelilerindir” diyerek noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum