“Oğlan bizim, kız bizim”

“Oğlan bizim, kız bizim”

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN SANİYE SAYFUN İLE VELİ ÖZDEMİR DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜNLE EVLENDİLER

ÜLKENİN DEĞİŞİK İLLERİNDEN HUZUREVİ VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMLARINDAN ZAMAN ZAMAN ŞİDDET İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKSA DA, SÖKE HUZUREVİNDEN GELEN GÖRÜNTÜLER, ”HUZUR EVLERİNDE GÜZEL ŞEYLERDE OLUYOR” DEDİRTECEK TÜRDEN. HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN SANİYE SAYFUN İLE VELİ ÖZDEMİR İSİMLİ BEY AMCA EVLENMEYE KARAR VERİNCE, HUZUREVİ İKİNCİ BAHARI YAŞATMA DERNEĞİ KURUCULARINA DA ONLARI EVLENDİRME GÖREVİ DÜŞMÜŞ
█ Gerçek Gazetesi
Yılmaz ÖLMEZ 
(Özel Haber)
Davul-zurna sesleri bu kez Söke Hilmi Fırat Huzurevinden yükseldi. Huzurevi sakinlerinden Saniye Sayfun ve Veli Özdemir gönüllerini birbirine kaptırınca, evlenmeye karar verdiler.
”İki gönül bir olunca samanlık seyran olur” diyen Huzurevi İkinci Baharı Yaşatma Derneği başkanı Dilek Yavuzyılmaz ve yönetim kurulu üyelerin de kolları sıvamış ve Saniye teyze ile Veli bey amcaya diler destan bir düğün töreni hazırlamış.
Hemen belirtelim, Saniye teyze ilkbaharını yaşıyor, yani bu yaşına kadar hiç evlenmemiş, Veli bey Amca ise “3. Baharımı yaşıyorum ve o nu çok mutlu edeceğim.”diyor. Huzur evinde huzura varan çift davul zurna eşliğinde Aydın zeybeği oynamayı da ihmal etmediler. Huzurevi müdürü Hülya Kurtay, sevenleri birleştirmek sevaptır. Onlar evlenmeye karar verdiler, Derneğimiz başkanı ve üyeleri de hazırlıklara başladılar ve hiçbir şeyi eksik etmediler. Hatta Kuşadası"nda baş başa geçirecekleri balayını dahi.” dedi.
İlk kez evlenen gelin hanımın kuşağı bağlandı, düğün salonunun yolu tutuldu. Şahin Kardeşler düğün salonu bu düğün için bir başka özenle süslenmiş gibiydi. Damat beyin nikâh şahitliğini Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Gelin hanımın ise Huzurevi müdürü Hülya Kurtay yaptı.
Evet”ler”denildi, gelinle hanım ve damat bey piste çıktı. Oğlan bizim kız bizim olunca da AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şule Tuntaş ile Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları başkanı Yeşim Sümer piste gelinle hanımla damat beyi yalnız bırakmadılar. Salonda kimler yoktu ki; Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Sazlı Belediye Başkanı Abdül Müttalip Demir, Söke Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Süleyman Toyran, Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Üzüm, Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş, Bakkallar Odası Başkanı İbrahim Çallı, Huzurevi sakinleri, Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile gelin ile damat hanımın yakınları katıldı.
2 ÇOCUK
SÖZÜ VERDİLER
…Ve sıra geldi finale. Biz de Veli Bey amcaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın, 3 çocuk isteğini hatırlattık. Veli bey amca da, ”Biz daha çok tazeyiz. O nedenle 2 çocuk sözü veriyoruz.” esprisi ile sorumuzu yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.