ÖZDEMİR: EN SON YORUM YAPACAK KİŞİ OLDUĞU AŞİKÂR

ÖZDEMİR: EN SON YORUM YAPACAK KİŞİ OLDUĞU AŞİKÂR

CHP Aydın İl Kadın kolları başkanı Ayşe Özdemir yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Özdemir'in açıklaması şöyle:

Değerli Basın Emekçiler;

MHP Meclis üyesi Eda Yücel İlhan’ın geçtiğimiz gün belediye meclisinde yapmış olduğu açıklamayı dehşetler içinde dinledim.Meclis üyesi seçilmiş olduğu Didim ilçesine yönelik olarak kullandığı aslı astarı olmayan, çirkin ifadelerle iftira atması en başta Didim esnafının, Didim halkının tepkisini çekmiştir, kendisini esefle kınıyoruz.
Bu çirkin iftiralara da meclis üyeleri gereken cevabı vermiştir.
Bütün bunlar tamam da, peki MHP il başkanı Haluk Alıcık’ın bugün yaptığı açıklamalara ne denir? ‘’ erkekliği gelip bize yapsınlar…’’ Cinsiyetçi söylem ve eylemleriyle sabıkası bir hayli kabarık olan MHP il başkanı yine Aydın halkını şaşırtmamış… Bu sefer de aslında kendi meclis üyesi bir kadını itibarsızlaştıran, bir de üzerine, siyasi kimliği olan bir kadın üzerinden cinsiyetinden dolayı mağduriyet yaratma çabasıyla kendine alan yaratmaya uğraşmak ancak kendisine yakışırdı.
Bizler, ülkemizdeki kadın mağduriyetlerini azaltmak adına tüm gücümüzle mücadele verirken, bir siyasetçinin ‘’ erkekliğini göster ‘’ demesine ancak ‘’ edep ya hu ‘’ denilir.
MHP il başkanının basına da yansıyan belediyesinde çalışan bir kadına tokat attığı görüntüler ortadayken bu konularda en son yorum yapabilecek kişi olduğu da aşikârdır.
Kendisine alışkanlık haline getirdiği ve son örneğini mahalle ağzıyla ‘’erkekliği gelip bize yapsınlar’’ ifadesiyle verdiği cinsiyetçi, basit söylem ve tavırlarını bir kere daha kınıyor, kendisini Aydın halkına havale ediyorum.

Ayşe Özdemir
Chp Aydın Kadıın Kolları İl Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.