Özdemir,  enflasyon yükü biran önce düzene sokulmalı

Özdemir, enflasyon yükü biran önce düzene sokulmalı

CHP Aydın il kadın kolları başkanı Ayşe Özdemir yazılı basın açıklaması yaptı.

Özdemir'in basın açıklaması şöyle:

Değerli Basın Emekçileri,

Ülkemizin karşı karşıya olduğu ekonomik zorluklar ve gelir dağılımındaki adaletsizlik, vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarına erişimini güçleştirmektedir. 22 yıldır iktidarda olan hükümetin ekonomi politikalarındaki başarısızlığı; hayat pahalılığı, gelir gider dengesizliği ve fahiş ev kiraları gibi sorunları beraberinde getirmiştir.

Bu çerçevede, ekonomik istikrarın ve sosyal adaletin sağlanması için hükümetin şeffaf, katılımcı ve sürdürülebilir politikalar geliştirmesi gerekmektedir. Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarına etkili çözümler üretilmeli, adaletsiz gelir dağılımıyla mücadele edilmelidir.

AKP'nin Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın'da da kulağını kapattığı, görmezden geldiği halkımızın sesini, yardım çığlığını Cumhuriyet Halk Partisi duyuyor. Halkımız Cumhuriyet Halk Partili siyasetçiler ile geleceğe umutla bakabiliyor.

Her platformda olduğu gibi bir kez daha Türkiye'nin geleceği için adil, kapsayıcı ve sürdürülebilir bir ekonomik politika izlenmesi çağrısında bulunuyoruz. Saray rejiminin beceriksizlikleri ile halkımızın sırtına bindirilen enflasyon yükü biran önce düzene sokulmalı, ekonomide istikrar sağlanmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.