Petek Dinçöz Kuşadası’nı salladı

Petek Dinçöz Kuşadası’nı salladı

Petek Dinçöz Kuşadası’nı salladı

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 19. Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali kapsamında, geçen yılın yarışma birincisi Cem Doğangil ile ünlü sanatçı Petek Dinçöz meydan konseri verdi.
Sahil üzerindeki İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanında gerçekleşen konseri 10 bine yakın Kuşadalı ile civar il ve ilçelerden gelen vatandaş izledi. Sahneye ilk olarak geçen yılın Altın Güvercin birincisi Cem Doğangil çıktı. Genç sanatçı, geçen yıl Altın Güvercin'e uzandığı "Dön" isimli şarkısının yanı sıra popüler şarkılardan oluşan hareketli bir repertuvar sundu.
PETEK DİNÇÖZ,
BAŞKAN ALTÜNGÜN
İLE DÜET YAPTI
Cem Doğangil'in ardından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nı dolduran binlerce kişi, Petek Dinçöz'ü büyük bir coşkuyla karşıladı. Cesur dekoltesiyle dikkat çeken Petek Dinçöz'ün elindeki kına dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra Petek Dinçöz, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün'ü sahneye davet etti. Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, Petek Dinçöz'ün ısrarı üzerine eşi Sebahat Altungün ile en sevdikleri şarkı olan "Samanyolu"nu söyledi. Petek Dinçöz ile Esat Altungün'ün düeti ve dansı büyük alkış aldı.
Petek Dinçöz'e teşekkür ederek çiçek veren Başkan Altungün, Kuşadası'nın ve Kuşadalıların her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, "Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali boyunca halkımızı ünlü sanatçılarla buluşturmaya devam edeceğiz. Geleneksel festivalimizi bu yıl bir kez daha yapmanın gururunu yaşıyoruz. Amacımız Kuşadası'na kazandırmak. Bunu hep birlikte başaracağız" dedi.
EROL ATAR'I
SAHNEYE DAVET ETTİ
Daha sonra konserine kaldığı yerden devam eden Petek Dinçöz, bu kez sahneye fotoğrafçı Erol Atar'ı davet etti. Erol Atar ile birlikte bir süre şarkı söyleyen Petek Dinçöz, yaklaşık iki saat kaldığı sahneden hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle inebildi. Bu arada konser sırasında sahneden inerek hayranlarının yanına giden Petek Dinçöz, kucağına aldığı bir bebeği sevdi.
19. Altın Güvercin Müzik Yarışması ve Kuşadası Festivali, bugün Yalın ve Yıldız Tilbe, yarın ise Volkan Konak'ın vereceği meydan konserleriyle devam edecek. 25 Haziran Cumartesi gecesi Özer Türk Stadyumu'nda gerçekleştirilecek final gecesinde ise 10 finalist "Altın Güvercin" için mücadele edecek. Ayrıca Deniz Seki ile Barış Manço onur ödülünü alacak Modern Folk üçlüsü de konser verecek.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.