Rüya gibi düğün

Rüya gibi düğün

Rüya gibi düğün


29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AKP"den Aydın Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Ancın ile Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Belkıs Ersoy, Kısmet Otel"de yapılan görkemli düğün töreniyle dünyaevine girdi
Gerçek Gazetesi
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 29 Mart yerel seçimlerinde Aydın Belediye Başkan adayı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Mustafa Ancın ile Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı, Güzelhisar Rotary Kulübü Üyesi ve işkadını Belkıs Ersoy, Kuşadası'nda rüya gibi düğünle dünya evine girdi. Düğüne, AK Partili yöneticilerin yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
Osmanlı Hanedanı'na ait Kuşadası Kısmet Otel'in havuz başında düzenlenen düğün törenine, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan, AK Parti MKYK Üyesi Semiha Öyüş, Ancın ve Ersoy Ailesi'nin yakınları katıldı.
OĞULLARLA DANS
Erkek kardeşi Fazıl Ersoy tarafından salona getirilen Belkıs Ersoy, Mustafa Ancın'ın çocukları 18 yaşındaki Muzaffer ve 14 yaşındaki Asım'a teslim edildi. Belkıs Ersoy'u babaları Mustafa Ancın'a götüren Muzaffer ve Asım Ancın gecenin ilerleyen saatlerinde gelinle dans ettiler. Gelinin isteğiyle masalarda siyah saten örtü ve üzerinde anthorium çiçekler dekor olarak kullanıldı. Yaklaşık 500 kişilik düğün yemeğinde konuklara Aydın'ın yöresel yemeklerinden olan keşkek, mantarlı tavuk, pirinç pilavı, çoban salata, tatlı ve meyve ikram edildi. Törende, geleneksel takı merasimi de yapılmadı. Konuklar masalarına gelen çifte hediyelerini verdi.
Gazetecilerin içeri alınmadığı muhteşem düğünde polis ekipleri de yoğun güvenlik önlemi aldı. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı düğünde, gelinle damat havuz başına havai fişekler ve maytaplarla karşılandı.
Düğünde takı merasimi de yapılmadı. Gelinle damat masaları tek tek dolaşıp tebrikleri kabul ettiler. Nikah töreninde gelin Belkıs Ersoy'un şahitliğini kardeşi İşadamı Fazıl Ersoy yaparken, damat Mustafa Ancın'ın şahitliğini de kardeşi Semra Kızılkaya yaptı.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.