SAATÇI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

SAATÇI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı yaptığı basın açıklamasında gündemi değerlendirdi.

Saatçı'nın basın açıklaması şöyle:

AKP iktidarında ülkemizin değerlerinin, milletimizin emek emek işlediği milli markaların geldiği durum hakikaten içler acısı.
Bakın dün İstanbul havalimanında Türk Hava Yolları yolcuları tam 15 saat kaldı. Hiç kimse hiçbir yere gidemedi. Saatlerce perişan olan yolculara bir otel ayarlamaktan dahi aciz kaldılar. Perişanlık inanın diz boyu.
Sistemleri neden çöktü, ortada bir acziyet mi var, onu bile açıklayan, mantıklı bir izahat getiren yok. Yüzlerce, binlerce insan adeta mahsur kaldı. AKP her alanda ama her alanda hem rezil oluyor, hem de milletimizi rezil ediyor.
Bakın şapkadan yeni çıkardıkları tavşana… İzmir Aydın otoyolu dahil olmak üzere milli bakiyemiz, halkımızın vergileriyle yapılan otoyolların 25’er yıllığına kiralanacağı ortaya çıktı.
Özelleştirme listesine giren Boğaziçi Köprüsü, Cumhuriyetimizin 50. yılında hizmete alındı, 100. yılında da AKP tarafından satılıyor. 1988 yılında hizmete alınan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1996’da hizmete alınan İzmir Aydın otoyolu, İzmir’in, Ankara’nın çevre yolları, İstanbul Ankara otoyolu gibi milli servet satış listesinde.
Satın efendiler satın, bu millet size bu satışların hesabını tek tek soracak. Beceriksizliklerinizin de, milletin malını çarçur etmenizin de sandıkta hesabı verilecek.
Hikmet SAATÇI
CHP AYDIN İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.