Saatçı: "Sana söz yarınlar hepimiz için çok güzel olacak"

Saatçı: "Sana söz yarınlar hepimiz için çok güzel olacak"

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı'nın AK Parti il Başkanı Gökhan Ökten'e istinaden kaleme aldığı yazılı basın açıklaması yayınladı.

Saatçı'nın basın açıklaması şöyle:

Sayın Ökten;
Açıklamanızı okudum. Bu doğrultuda bir şeyin altını çizerek belirtmek istiyorum. Bu aziz ve yüce milletin artık dini ve milli gibi ortak değerleri üzerinden açıklama yapmayı bırakın. Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve dinimiz bu coğrafyadaki her kesimin ortak ve yüce değerleridir, kırmızı çizgisidir.
Sizlerin; geçim sıkıntısını, işsizliği, adaletsizliği, fikir ve düşüncelere bile tahammül edemeyen yönetim şeklinizi unutturmak için bu tür değerler üzerinden açıklama yaptığınızı biliyorum.
Sayın Ökten;
Sen de bu ülkenin bir ferdisin. Komşularımız, yurttaşlarımız çocuklarına mama, bez alamaz durumda. TÜİK’in açıkladığı verilere göre bakın sayın Ökten burası çok önemli!!! TÜİK’in açıkladığı verilere göre ülkemizde her iki çocuktan biri süte ulaşamıyor. 10 çocuktan 6’sı ekmek ve makarna ile besleniyor. Evlerine ekmek götüremeyen, çarşıda pazarda artık toplayan insanlar var. Yoksulluğu bitirmek değil, yoksulluğu yönetecek anlayış ile koltuklarınızı sağlama alma hayallerinizi milletin sırtına yüklemeyin. Zammı dış güçlere bağladınız, Yoksulluğu millete mecbur kıldınız.
Biliyoruz bu milletin sorunlarına çözümünüz yok. Bir girdapta kaldınız ve derdiniz koltuğunuzu korumak, sarayın şahsi yolculuğundaki yolları; algı ve manipüle edecek açıklamalarla aydınlatmak. Millet mi, emin olun hiç umurunuzda değil.
Seçimlere sayılı günler kaldı. Biliyorsun ki bizim soframız Halil İbrahim Sofrası. Biliyorsun ki biz ötekileşen değil, kucaklaşan bir Türkiye hayali ile yürüyoruz. Ülkemizin geleceğinin oylanacağı seçimlerde oy kullanacak bir vatandaş olarak size de seslenmek istiyorum. İtiraf edemeseniz de, gönlünüzden geçeni dillendiremeseniz de yoksullaşan, alım gücü her gün düşen, gün geçtikçe uçuruma giden bir Türkiye var. İnsanların sevgiye, saygıya, ilgiye ve umuda ihtiyacı olduğunu sizde biliyorsunuz. Gel milletin iktidarına oy ver sayın başkan. Gel kucaklaşan, sevgi ve saygı ikliminin hakim olacağı Yarınların Türkiye’sine oy ver. Avukat mesleğini icra eden biri olarak vicdanındaki adalet terazisi size elbet doğruyu gösterecektir. Senin bir büyüğün olarak ne kadar farklı siyasi partilerde mevkidaş olsak da sizin ve kıymetli ailenizin de oyuna talibiz. Gel bırakalım insanı insana kırdırmayı. Küsen ve ötekileştiren milletimizi var gücümüz ile barıştıralım. Sana söz yarınlar hepimiz için çok güzel olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.