SAATÇI: SARAYIN PEŞİNDE KOŞMAKTAN YORGUN DÜŞTÜN

SAATÇI: SARAYIN PEŞİNDE KOŞMAKTAN YORGUN DÜŞTÜN

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı gündeme dair basın açıklamasında bulundu.

Saatçı açıklamasında şunları kaydetti:

Kıymetli hemşehrilerim,

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP olarak halkımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Yaratılmak istenilen sahte gündeme değil, halkımızın bizzat yaşadığı dert ve sıkıntıları gündeme getiriyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyor ve iktidarın milletvekillerine sorular soruyoruz.

Kıblesi saray, zihniyeti rant ve sevdası koltuk olan şahsiyetler ne yazık ki sorularımıza yanıt vermemek ile birlikte yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday kim olacak derdi ile kavgaya tutuşmuşlar.

Rant kapısı olarak gördüğü Aydın Büyükşehir Belediye hayali ile yanıp tutuşan Sn. Savaş ise yaşanılan ekonomik kriz ile ilgili kendi hemşehrileri için dahi tek kelime etmemek için yemin etmiş gibi suskunluğunu koruyor. Aman Sn. Savaş aman. Sarayın peşinde koşmaktan yorgun düştün biliyoruz. Nefes nefese kalmış bünyeye halk ile ilgilenmek fazla gelir onu da biliyoruz. Lakin hiç mi vicdanın yok senin. Bu zam yağmurunu altında ezilen işçimizin, emekçimizin ve emeklimizin hiç mi hakkı yok üstünde. Biraz cesaret Sn. Savaş, biraz cesaret.

Halk için susanlar, koltuğu için istifa edenler ve gündeme gelmek için sahte algılar ile yazıp çizenlere bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyorum. Hedefimiz net, inancımız ise tam. İktidar partisinin kale olarak gördükleri ilçeleri dahi kazanıp, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile yüzde 70 oy alarak yeniden sosyal belediyecilik anlayışı ile bu kente hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bizler yarınlarımıza bakıyor ve geleceğe dair umutlarımızın peşinden koşuyoruz. İftira atanlara, sahte algı peşinde koşanlara, asla yan yana gelmem diye söylemler de bulunup kapalı kapılar ardında el ele tutaşanlara aldırış etmeden işimize bakıyoruz.

Rotası çizilen bu yolun rüzgarı, başkalarını yoldan çıkarsa da biz emin adımlar ile yürümeye devam ediyoruz.

Hikmet SAATÇI
CHP AYDIN İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.