"SAYIN GÖKÇE GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSTİYORSAN HODRİ MEYDAN!

"SAYIN GÖKÇE GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSTİYORSAN HODRİ MEYDAN!

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe'yi gerçeklerle yüzleşmeye davet etti.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe'yi gerçeklerle yüzleşmeye davet etti.

"Gerçeklerle yüzleşmek istiyorsan hodri meydan" diyen Gürbilek paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"SAYIN GÖKÇE GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSTİYORSAN HODRİ MEYDAN!
AKP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, yine sosyal medya hesabında mantığa ve gerçeğe uymayan açıklamalar yapmış. İnsanın bu açıklamaları yapması için akıl tutulması yaşaması gerekir.
Yaşadığı kenti bile tanımayan AKP ilçe başkanımız, Kadınlar Denizi mahallemizde yapılan yol çalışmalarını Davutlar Mahallesinde zannediyor. Sayın Gökçe size bu servisi yapan trolünüzü değiştirin. Baltayı hep taşa vuruyorsunuz.
Anlaşılan çeyrek asırdır hizmete aç kalmış Kuşadası’nda Ömer Günel ve yönetiminde ki Belediye ekiplerinin 4 yıldır gerçekleştirdiği çalışmalar karşısında Sayın Gökçe’nin ve taifesinin kimyası bozuldu.
Yapılan hizmetler karşısında kıskançlık krizlerinizi anlıyoruz. Ümit ederiz ki bu psikolojiden kurtulursunuz. Ama şansınız pek yok gibi çünkü biz daha çok çalışacağız siz ve sizin gibiler bu psikolojiden kurtulamayacak.
Sayın Gökçe bu haris yalan ithamları bir tarafa bırakın da Kuşadası’nın gerçek problemlerine, ihtiyaçlarına eğilin.
Daha bir hafta önce Kuşadası Devlet Hastanesinde bir anne hastanede uzman Dr. olmadığı için 7 aylık bebeğini kaybetti. Haberin oldu mu? Hani İktidarınız döneminde sağlık ta uçuyorduk….
Turizm sezonun da günlük nüfusu 1 milyonu aşan kentimizde hangi sağlık tedbirleri alınıyor bilgin var mı?
Kuşadası Selçuk karayolu Kuşadası girişinde karayolları yıllardır asfalt çalışmasını yapmadığından turizmciler isyan ediyor. Turizm kentinde iktidarın temsilcisi bir siyasi olarak isyanı duyuyor musun?
Davutlar da karayollarına ait yollar yıllardır yapılamadığı için Belediyemiz bir protokol ile devr aldı yolları yapıyor?
Davutlar – Güzelçamlı – Millipark güzergahında yine karayollarına ait yol da insanlar çile çekiyor. Trafik kilitlenmiş durumda. İlgi alanında ki genel müdürlüklerde iş bitirici hamlelerini Karayolları Genel Müdürlüğünde ne zaman göstereceksin merakla bekliyoruz.
Temsil ettiğinin partinin turizm bakanının egosu sebebi ile çürümeye terk edilen Avrupa’nın en büyük kongre merkezini hayata geçirmek için en ufak bir girişimin oldu mu?
Yaz sezonu geldi çatı. Yaşadığın kentte toplam 16 trafik memuru var. Birçok ilden daha büyük, turizmin ana merkezi olan Kuşadası’nda gerek trafik düzenini gerekse asayişi sağlayacak yeterli emniyet gücü var mı diye hiç merak ediyor musun?
Biz size Kuşadası’nın gerçek problemlerini her gün sıralayacağız.
Eğer zaman ayırabilirseniz ve asıl bu konularla ilgilenirseniz daha makbule geçeceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.