Sezonun ilk kuru inciri sembolik olarak satışa sunuldu

Sezonun ilk kuru inciri sembolik olarak satışa sunuldu

Aydın Kuru İncir İşletmeleri ve İhracatçılar Derneği (AKİD) yöneticileri Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Aydın Kuru İncir İşletmeleri ve İhracatçılar Derneği Başkanı Metin Topaç, Başkan Yardımcısı Kazım Günaydın ve beraberindeki heyet Türkiye ve dünyanın en kaliteli incirinin yetiştiği Aydın’da 2015 yılı sezonunun ilk kuru incirini Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan’ı makamında ziyareti esnasında sembolik olarak satışa sundu.
2015 yılının üreticiye hayırlı olmasını dileyerek sezonun ilk kuru incirini sembolik olarak satın alan İl Müdürü Bircan, "İyi bir sezon geçirileceğini düşünüyoruz. 2015 yılı sezonunun ilk kuru incirlerini getiren üretici kardeşlerimiz, Sultanhisar ilçesi Demirhan Mahallesinden Cüneyt Gökçe, Nazilli İlçesi Bayındır Mahallesinden Mehmet Yılmaz ve Nazilli İlçesi Işıklar Mahallesinden Ali Karacaoğlu ’na teşekkür ediyorum. Bu yılın ve gelecek yılların bol kazançlı olmasını diliyorum" diyerek ziyaretlerinden dolayı AKİD yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.