SİLAHLI EV BASKINI İDDİASINDAKİ MİLLETVEKİLİ KİM?

SİLAHLI EV BASKINI İDDİASINDAKİ MİLLETVEKİLİ KİM?

AKP Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve beraberindeki silahlı kişilerce evi basıldığı iddia edilen AKP Söke Belediye Meclis Üyesi Hasan Turhan olayındaki milletvekili detayı merak konusu oldu.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in vefatıyla boşalan belediye başkanlığına aday olacağı için AKP Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve beraberindeki silahlı kişilerce evi basıldığı iddia edilen AKP Söke Belediye Meclis Üyesi Hasan Turhan olayındaki milletvekili detayı merak konusu oldu.


Haber: Durmuş Tuna
Metin Yavuz'a yakınlığıyla bilinen Ayla Deniz'in programda dile getirdiği silahlı ev baskını iddiasındaki "AKP milletvekili kim?" sorusunu gündeme getirdi.

SİLAHLI EV BASKINI İDDİASINDAKİ MİLLETVEKİLİ KİM?
AKP önceki dönem milletvekili Metin Yavuz'un TBMM'de ağırladığı gazeteci Ayla Deniz'in hazırlayıp sunduğu programda, Hasan Turhan'ın evine yapılan silahlı baskında AKP Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Söke Gençlik Kolları Başkanı ve Yöneticilerin dışında bir de AKP milletvekili olduğu iddia edildi.

whatsapp-gorsel-2023-06-22-saat-10-48-35.jpg

MİLLETVEKİLİ İDDİASINDA GÜLDÜ VE ESPRİ YAPTI
Silahlı saldırı iddiasında milletvekili detayına dikkat çekildiği anlarda Metin Yavuz'un gülmesi dikkat çekti. O anlarda espri de yapan Metin Yavuz, "Ben değilim, o sırada milletvekili değildim" dedi.
Ayla Deniz ve gazeteci Metin Can'ın yönettiği programa konuk olan Metin Yavuz'un iddialar nedeniyle İl Başkanı Ökten'i savunmadığı gibi milletvekili detayında da keyiflendiği görüldü. Silahlı baskını bizzat yönetmekle suçlanan AKP İl Başkanı ve bazı Yöneticiler yerden yere vurulduğu ve bir milletvekilinin de baskında yer aldığı söylendiği halde Metin Yavuz'un tepki göstermemesi eleştiriliyor.

"İDDİALAR KARŞISINDA METİN YAVUZ'UN TAKINDIĞI YAKLAŞIM HOŞ DEĞİL"
Konu hakkında görüşüne başvurduğumuz AKP İl Yöneticisi, "Metin Yavuz'un yaklaşımı çok yanlış. Böyle bir olayın konuk olduğu programda yaşanması kendisi açısından çok talihsiz bir durum. Program öncesi iddialar kendisine sorulduğu ve bilgi sahibi olduğu halde müdahale etmemesi düşündürücü. Metin Can isimli gazeteci iddiayı gündeme getirmeye hazırlanıyorken Metin Yavuz'u olayın dışında tutmaya çalıştığı görülüyor. Metin Can iddiaya giriş yaparken, 'Metin Yavuz konuyu bilmiyordu. Bizden öğrendi' diyor. Program öncesi konu hakkında bilgi sahibi oluyor ve 'konuk olduğum programda böyle bir iddiayı gündeme getirmeniz yanlış olur' demiyor. İl Başkanını veya herhangi bir milletvekilini arayıp bilgi alma gereği duymuyor. Silahlı baskın olayı iddiasında Söke Gençlik Kolları Başkanının da adı geçiyor. Gençlik Kolları Başkanını kendisi göreve girdiği halde telefon açıp, iddia konusunda bilgi almamış mı? Metin Yavuz önceki dönem milletvekilimiz ve program öncesi konuyu öğrenince izlemesi gereken yol bellidir. Farklı bir yol izliyorsa da bunun başka nedenleri olabilir. İl Başkanımız konu hakkında açıklama yapacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.