SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZE BİR YERLEŞKE YAPACAĞIZ;  “ ATATÜRK SİVİL TOPLUM YERLEŞKESİ”

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZE BİR YERLEŞKE YAPACAĞIZ; “ ATATÜRK SİVİL TOPLUM YERLEŞKESİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, dur durak bilmeden yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Akkentli, bugünde sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

093a6799.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, dur durak bilmeden yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Akkentli, bugünde sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. CHP Söke İlçe Yönetimi ile yaptığı ziyaretlerde Akkentli, sivil toplum örgütleri tarafından kalabalık bir grupla karşılandı.

093a7366.jpg

Sivil toplum örgütlerine yapacağı projeleri anlatan Akkentli, göreve geldiğinde sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını daha verimli yapabilmeleri için bir yerleşke planladıklarını söyledi. Akkentli,” Sivil toplum örgütlerimize bir yerleşke yapacağız. Yaparkende kendilerinin görüşlerini alacağız mutlaka. Adı Atatürk Sivil Toplum Yerleşkesi olacak.”dedi.

093a7413.jpg

Göreve geldiğimiz zaman Söke Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarının yer ihtiyaçlarını çözerek, çalışmalarını daha rahat ve işbirliği içinde yapabilmeleri amacıyla bir yerleşke planlıyoruz. Adını Atatürk Sivil Toplum Örgütleri Yerleşkesi olarak düşündüğümüz mekanlar için STK temsilcilerimizin görüşlerini alacağız.

093a7504.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin ardında sivil toplum örgütlerini de ziyaret etti. Kalabalık bir üye grubu ile karşılanan Akkentli’ye CHP Söke İlçe Yönetimi eşlik etti.

093a7505.jpg

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaretinde önemli projelerini anlatan Akkentli, Söke’deki dernek ve STK’ların en büyük sorunlardan birinin bina ve toplantı salonu ihtiyacı olduğunu söyledi. Akkentli “ Ben parti içi siyasetimde her zaman örgütçü oldum. Her görevime seçilerek geldim. Parti yöneticiliği yaptım STK yöneticiliği yaptım sorunları biliyorum. Söke’ye yapacağımız STK yerleşkesi ile kurumların bazı sorunlarını ortadan kaldıracağımız gibi profesyonel bir sekretarya kadrosuyla sürekli ulaşılabilen bir yapıyı da hayata geçireceğiz. Tüzel kimliğe sahip her derneğimize bu hizmetimizi vereceğiz. Ayrıca derneklerimizin birbiriyle iç içe olması daha etkin bir iletişimi doğal olarak da işbirliğini getirecektir. STK’larımızın kurumsal kapasitelerini ve örgütlenme yeteneklerini güçlendirme, destekleme, artan eğitim, yazılı ve görsel malzeme ihtiyaçlarına cevap vermenin yanı sıra, insan hakları, cinsiyet eşitliği, katılım, şeffaflık, gönüllülük, çokkültürlülük ve etik gibi konularda da STK’ların farkındalığını artırmayı planlıyoruz. Ortak alanda oluşan işbirlikleriyle Sökeliler için daha fazla proje üreteceğiz.” dedi.

093a8694.jpg

STK temsilcileri Akkentli’ye destek vererek, yapacağı projenin Söke için çok önemli bir proje olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.