SÖGİAD’TAN TOPUKLU EFE’YE TAM DESTEK

SÖGİAD’TAN TOPUKLU EFE’YE TAM DESTEK

Volkswagen fabrikası için bir destek de Söke Genç İşadamları Derneği’nden: Girişimler hemen başlamalı Fabrikayı Söke Osb’ye bekliyoruz ..

Söke Genç İşadamları Derneği Başkan Vekili Burak Semerci dernek olarak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Volkswagen fabrikası yatırımının Aydın'da kurulması çağrısına tam destek geldi. 

Aydın genelinde bir irade oluştuğu takdirde bu yatırımın Aydın’a gelebileceğinin altını çizen Semerci bunun için Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde yer tahsisi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi. Sadece bu fabrikanın 4 bin kişiye istahdam sağlayacağını hatırlatan Semerci “Fabrikanın kendi sağlayacağı istihdamın yanı sıra Aydın, otomobil yan sanayisi anlamında da büyük bir ivme kazanacaktır. Sadece bu fabrikanın kurulmasının on binlerce iş imkânı ortaya çıkartacağını şimdiden görebiliriz. Bu yatırım Aydın’ı sanayide bir adım öteye taşıyıp cazibe merkezlerinden birisi haline getirecektir. İstahdama katkısının yanı sıra bir prestij de getireceği için Aydın’a büyük katkısı olacaktır. Bizler, Sökeli işadamları olarak, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın çağrısına tam destek veriyoruz ve Söke Organize Sanayi Bölgesi dahil bu yatırımın Söke’de ve Aydın’da yapılması için gerekli tüm desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Bu yatırımı Aydın’a kazandıracak her girişimin de sonuna kadar arkasındayız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın çağrısı doğru ve yerindedir. Şimdi, Aydın’a bu yatırımın getirilmesi için ortak bir irade oluşmuşken, gerekli girişimlerin başlamasının zamanı gelmiştir. Gerekli merciler, üzerlerindeki ataleti atarak, şimdiye kadar çoktan atılması gereken adımları Aydın için atmaya başlamalılardır. Doğru adımlarla bu yatırımın Aydın’a geleceğine inancımız tamdır. Girişimler hemen başlamalıdır.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.