SÖKE CHP İLÇE TEŞKİLATI TÜM KADROLARIYLA BAĞARASINA ÇIKARMA YAPTI

SÖKE CHP İLÇE TEŞKİLATI TÜM KADROLARIYLA BAĞARASINA ÇIKARMA YAPTI

Söke CHP Heyeti, CHP Aydın Milletvekili Adayı Nebahat Oskay Ürün ile birlikte, Söke Bağarası’na adeta çıkarma yaptı.

Söke CHP Heyeti, CHP Aydın Milletvekili Adayı Nebahat Oskay Ürün ile birlikte, Söke Bağarası’na adeta çıkarma yaptı. Bağarası Halkı, tüm kadrolarıyla Salı Pazarı’nı ve esnafları ziyaret eden Söke CHP Heyeti’ni büyük bir coşku ile karşıladı ve yoğun ilgi gösterdi.

Heyet, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi, pazarcı esnafından alışveriş yaptı. Vatandaşlar, her zaman olduğu gibi CHP Heyetine artan fiyatlardan dert yanarak, “Her şeyi yarım kilo ya da tane ile alır olduk zaten neredeyse sadece sebze alabiliyoruz, meyveyi unuttuk. Eskiden pazar arabası ile gelirdik artık torba ile geliyoruz.” dediler.

CHP Aydın Milletvekili Adayı Nebahat Oskay Ürün, CHP Heyeti ile birlikte esnafları ziyaret etti, Söke Bağarası Salı Pazarı'nda vatandaşlarla buluştu. Pazar ziyaretine, CHP Aydın Milletvekili Adayı Nebahat Oskay Ürün, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş, CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı Nursen Tunç Kaskan, Bağarası Muhtarı Esat Arıcı, CHP Söke Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi katıldı.
CHP Aydın Milletvekili Adayı Ürün ve CHP Söke İlçe Teşkilatı, Bağarası halkına ve esnaflara 13.Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili adaylarının selam ve sevgilerini iletti, CHP iktidarında gerçekleştirecekleri projeleri ve hizmetleri anlattı.
Vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Ürün ve CHP Söke Heyeti, Bağarası Muhtarı Esat Arıcı, esnaf ve vatandaşlara göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

BAĞARASI HALKI, CHP HEYETİ’NE DERT YANDI
CHP Aydın Milletvekili Adayı Nebahat Oskay Ürün, CHP Söke İlçe Heyeti, kendilerine yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla tek tek ilgilenirken, fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları da kırmadı.

CHP Söke Heyeti, artan fiyatlar ve ekonomik zorluklardan dert yanan vatandaşları da dinle dinledi. Vatandaşlar, hayatın giderek yaşanmaz bir hal aldığından dert yanarken, ‘eskiden alışverişe pazar arabasıyla gelirken şimdi ancak elimizde torbayla eve dönebiliyoruz’ diyerek tepki gösterdi. Başkan Çerçioğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Bağarası halkı, hükümetten şikayet ediyor ve artık baharın gelmesini dört gözle bekliyor.

Vatandaşlar,” Her şeyi yarım kilo alıyoruz. Sadece sebze alıyoruz. Meyveyi unuttuk. Tezgâhların zam şampiyonu olan ürünlere artık bakıyoruz ama alamıyoruz. Hatta akşam saatlerinde gelip tezgâhlardan arta kalan ve satılamayan gıda ürünlerini alıp evlerimize dönüyoruz.” dediler.

ÜRÜN: “VATANDAŞIMIZ SANDIKTA GEREKEN DERSİ VERECEK”
CHP Aydın Milletvekili Adayı Nebahat Oskay Ürün, bütün vatandaşların en büyük şikayetinin fiyatların yüksekliği olduğunu hatırlatarak, ” Vatandaşlarımızın Aydın Büyükşehir Belediyesine ve bizlere olan ilgisi, bizleri çok mutlu etti. TÜİK’in ekonomisi ile vatandaşın ekonomisi arasındaki uçurumu bir kez daha tespit ettik. Halkımız bir ay önce aldığı ürünü bir ay sonra aynı fiyata alamadığından yakınıyor. Artık Pazar arabalarını bile dolduramıyorlar. Fiyatları artan ürünleri almakta zorlanan vatandaşlar, sebze meyve alışverişlerinde ise cebinden kısarak çareyi daha az tüketmekte buluyor. Vatandaşımızda, esnafımızda artık bu hükümetin gitmesini istiyor. Halkımızın bu seçimde artık hükümete gerekli dersi verecek ve ülkemize yeniden bahar gelecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.