Söke Siyasetinde Garip işler oluyor

Söke Siyasetinde Garip işler oluyor

Söke Belediyesi’nde yetkili makamlarda oturan bir siyasi yetkilinin organize suç örgütlerinin dinleme tapelerine girdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Usta Gazeteci Erman Çetin kaleme aldığı köşe yazısında Söke siyasetinde yaşananları dile getirdi.

Usta Gazeteci Erman Çetin Söke belediyesinde yetkili bir makama sahip siyasi bir kişinin organize suç örgütlerinin dinleme tapelerine girdiğini iddia etti. Köşe yazısında Söke’de Bir garip işler oluyor başlığı altında duyuran Çetin iddialarına şöyle devam etti.

‘Mafya vari tiplere. Bazı siyasi hasımlarını susturma işlerini sipariş etmeye çalışıyormuş. ’Hadi buradan buyurun. Bu mesele baya su kaldırır. Dua etsinler FETÖ vari bir örgütlenme. Polis ve adliyelerde artık yok. Siz var ya siz, 2010- 2013 arasına denk geleydiniz. Topunuz içerdeydiniz. CHP’li belediyeler sınavını bu gidişle pek iyi veremeyecek anlaşılan...

 SÖKE KAMUYOYU ŞOKTA 
Söke Belediyesinden üst düzey bir yetkilinin kim olduğu konusunda tartışmalar sürerken iddialar karşısında kamuoyu şoka girdi. Soruşturma gizlilik içinde yürütüldüğü için tapelerin ne zaman kamuoyu ile paylaşılacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.

a953d767-f4c6-4be8-b096-3d0795fcc6b8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.