Söke’de çıkan yangında faciadan dönüldü

Söke’de çıkan yangında faciadan dönüldü

Söke’de çıkan yangında faciadan dönüldü

Gerçek Gazetesi
Söke’de meydana gelen yangında bir ev tamamen kül oldu. Gece yarısından sonra çıkan yangının çevredeki evlere sıçramadan söndürülmesi, facianın yaşanmasına engel oldu.
Yangın, ilçeye bağlı Avşar Köyü'nde bu sabah saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bu köyde ikamet eden İbrahim Turan (65) isimli vatandaşa, sabaha karşı uyandıktan sonra yatmakta olduğu odada bulunan sobayı yaktı. Sobanın aşırı derecede ısınan borusundan çıkan ısı, evin kagir tavanın tutuşmasına neden oldu. Tekrar uykuya dalan Turan, çıkan dumanlar sonucu uyanarak aynı odada bulunan eşi Zeynep Turan ve diğer odada yatmakta olan damadı Ayhan Işık ve kızı Gülsüm Işık'ı uyandırdı. Evden dışarıya çıkmaya başaran aile mensupları, komşularından yardım isteyerek yangına müdahale etmeye çalıştı. Yangın Söke ve Sarıkemer Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle, çevredeki ev ve ahırlara sıçramadan söndürüldü. Ev halkını uykuda yakalayan yangında herhangi bir can kaybının olmaması teselli oldu.
Yangında zarar gören ev tamamen kullanılamaz hale gelirken, yaklaşık 15 bin YTL değerinde maddi zararın oluştuğu öğrenildi. Yangınla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.