“SÖKEMİZİ YENİDEN YEŞERTECEĞİZ.”

“SÖKEMİZİ YENİDEN YEŞERTECEĞİZ.”

Sokak sokak mahalle mahalle, esnaf esnaf gezen Akkentli, yapmış olduğu toplantı ve ziyaretlerde Söke’nin daha yaşanabilir bir ilçe olması için yapacağı projeleri anlatıyor.

093a2363.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, çalışmalarına hız kesmeden, dur durak bilmeden devam ediyor. Sokak sokak mahalle mahalle, esnaf esnaf gezen Akkentli, yapmış olduğu toplantı ve ziyaretlerde Söke’nin daha yaşanabilir bir ilçe olması için yapacağı projeleri anlatıyor. Ziyaretlerde vatandaşların büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Akkentli, ‘Söke halkının menfaatleri için gitmeyeceğim kapı, oturmayacağım masa yoktur’ sözünü yineleyerek, “Söke’mizi yeniden yeşerteceğiz” dedi.

093a2604.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, gündüz gece demeden çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Akkentli, projelerini de bir bir sıralıyor.

093a7128.jpg

Halkın ve esnafların kendisine göstermiş olduğu sevgi ve ilgi için teşekkür eden Akkentli, “Bu memleketin nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum. Gece gündüz projelerimi hayata geçirmek için canla başla çalışacağım. Söke’mize neler yapabiliriz, bulunduğum görevlerde sahada neler eksik kalmış veya nelere ihtiyacımız var bunların tespitini ekibimizle tek tek yaptık. CHP Söke İlçe Örgütümüz, halkımız ve muhtarlarımız ile tam bir mutabakat halindeyiz. Karakaya’dan Doğanbey’e, Serçin’den Argavlı’ya bir hizmet ağımız var. Söke'ye hizmet gelmesi için Söke halkının refahı, huzuru için oturmayacağım masa, bulunmayacağım ortam, gitmeyeceğim devlet kapısı yoktur.” dedi.

093a7247.jpg

LİYAKATİ ESAS ALACAĞIZ..

Geniş bir kadro ile herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağının altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli , “Liyakat sahibi geniş bir kadro ile karşılıklı sevgi ve saygı içinde yöneten bir Belediye Başkanı olma adayıyım. Kaynaklarımızın analizini yaptık. Kaynaklarımızı nasıl büyütür ve çoğaltırız bunun planlamasını da yaptık. Çağımızın gelişen ihtiyaçlarının farkındayız. Ve bu nedenle diyorum ki; Söke için aydınlanma hareketimiz ve felsefemiz Söke‘ye can suyu vermek ve Söke’yi yeniden şehirleşmede, sosyal yaşamda ve ekonomik göstergelerde büyütmektir. “dedi.

093a8269.jpg

7/24 YAŞAYAN BİR SÖKE!

Söke’nin merkez mahallelerinin sosyal yaşam ve ticaret hayatı olarak sıkıştığını ifade eden Akkentli, Söke’yi duran değil, cadde ve sokakları ile ışıl ışıl,tertemiz bir yer haline getireceklerini söyledi. Akkentli,” Artan nüfusumuzun, büyükşehir yasası ile genişleyen ilçe sınırlarımız ile birlikte yeni konut alanlarına ihtiyacı var .1 yıl içerisinde bunu planlayıp, harekete geçeceğiz. Söke merkez mahalleleri ve özellikle şehrin merkezinde var olan ticaret alanları ve bu alanlarının sosyal yaşam mekanları ile bütünleştirilmesine yönelik imar planlarını değerlendirmek ve gerekli revizyon planlarını hayata geçirmek ilk işlerimizden olacak. Söke’nin 7/24 yaşayan bir şehir olmasını sağlayacak olan yaklaşım sadece yarını değil gelecek 20 yılın dönüşümünün başlangıcı olacak. Günün belli saatlerinden sonra yaşamın Söke’de durduğu bir şehir değil, caddeleri ışıl ışıl, sokakları ve yolları tertemiz bir şehir kuracağız. Söke’de olmazı değil oluru yapacağız. “

093a8610.jpg

DEPREM GERÇEĞİNİN FARKINDAYIZ!

Söke’nin canlı bir şehir yaparken deprem gibi bir gerçeği de göz ardı etmeyeceklerini belirten Akkentli, “Deprem gerçeğine karşı, eski konut stoğunu yenilemek üzere yasaların belediyelere verdiği yetkiye dayanarak rezerv yapı alanlarını meclisimizde oluşturacağız. Maddi ve manevi olarak güvenli kentsel dönüşüm projelerini vatandaşlarımızın beklentilerine ve taleplerine göre üreteceğiz. Vatandaşlarımızın konutlarında güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini temel alan, doğaya saygılı bir Söke için mücadelemizi top yekün sürdüreceğiz.” dedi.

093a8713.jpg

093a8876.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.