"TABANIN SESİ OLMAK İSTİYORUM"

"TABANIN SESİ OLMAK İSTİYORUM"

Simitçi Ziya'nın samimi ve sempatik yaklaşımları taktir görüyor

AKP'den 28. Dönem Milletvekilliği için aday adayı başvurusu yapan "Simitçi Ziya" olarak bilinen tabanın adayı Ziyattin Kaya durmak bilmiyor.
AKP'nin Söke'de kurucuları arasında yer alan Ziyattin Kaya, parti tabanına yaptığı ziyaretlerle dikkat çekiyor. Kendisini ve projelerini anlatan Ziyattin Kaya, sempatik ve samimi yaklaşımlarıyla taktir görüyor.
Tabandan geldiğini ve tabanın sesi olmak istediğini söyleyen Ziyattin Kaya, "Mesleğim simitçilik ve 'simitçi Ziya' olarak 7'den 70'e herkes tarafından tanınıyorum. Halkımızın isteklerini biliyorum. Tabanın sesi olmak için milletvekili aday adayı oldum. Samimi yaklaşımlarım halktan taktir görüyor. Taban kendilerine yakın olan ve her zaman ulaşabilecekleri isimleri mecliste görmek istiyor. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan uygun görür ve listede kendime yer bulabilirsem seçmene kendimi daha iyi anlatabilirim. Herkesimden oy alabilecek potansiyele sahibim. Bende kibir yok, karşısındakini küçümseme, azarlama yok. Bugüne kadar saygı ve sevgiyi yaşam tarzım yaptım ve bundan sonra da bu şekilde hayat süreceğim. Aday gösterilmem halinde seçmen farkı fark edecek ve saygı, sevgi görecek " dedi

1-2.jpeg1-1.jpeg1-3.jpeg1-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.