TRAVEL TÜRKİYE FUARINDA TOPUKLU EFE RÜZGARI ESİYOR

TRAVEL TÜRKİYE FUARINDA TOPUKLU EFE RÜZGARI ESİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde AYDIN DESTİNASYONU adı altında Travel Turkey 2019 İzmir fuarına katılan Aydın ili ve ilçeleri standı fuarın en yoğun ilgi gören alanı oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun büyük desteği ile fuarda yer alan Aydın destinasyonunu iki günde 20 binin üzerinde ihtisas firması ve sektör temsi ziyaret etti.  Fuarın son günü olan halk gününde ise 60 bin kişinin ziyareti bekleniyor.

haber-ici---1.jpg

“AYDIN ÇAĞIRIYOR” FUARIN ODAK NOKTASI OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde organize edilen ve Belediye Başkanı Özlem Çeçioğlu'nun “Aydın Çağırıyor” sloganı ile hayat bulan panel fuarda büyük ilgi gördü. Fuara katılım sağlayan tur acenteleri ve otel işletmecilerinin katılım sağladığı panelde ayrıca Aydın destinasyonunun içerisinde yer alan Kuşadası, Didim, Yenipazar ve Nazilli ilçelerinin Belediye Başkanları ve bürokratları katıldı.

haber-ici---2.jpg

Ulusal ve bölgesel basın temsilcileri ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz’un da  takip ettiği panelde Aydın bölgesinin doğal ve kültürel değerleri tanıtıldı.

haber-ici---3.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde,  İzmir Fuar alanının A holünde açılan stand ta, hazırlanan görsel ve bilgilendirici materyallerle Aydın destinasyonunun doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı yapılıyor.

haber-ici---4.jpg

Travel Turkey fuarı, Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerine ait turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtmayı hedefliyor.

haber-ici---5.jpg

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel fuar ile ilgili olarak “ 13. Kez düzenlenen Travel Turkey Fuarı ülkemiz açısından ayrı bir öneme sahip. Bu yıl Aydın Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde   ve diğer ilçe belediyelerimizin de katılımı ile 220 metrekarelik bir tanıtım alanında Aydın destinasyonunu ziyaretçilerimize tanıtma fırsatı bulduk. Bizim ile beraber turistik tesis işletmecilerine standımız da yer verdik. 3 gün sürecek fuarda Aydın destinasyonunu en iyi şekilde tanıtacağımızı düşünüyoruz. AYDIN ÇAĞIRIYOR panelimiz büyük ilgi gördü. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun büyük desteği ile organize edilen fuara katılımımız Aydın ve ilçelerinin tanıtımı açısından da büyük önem taşımaktadır“ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.