Tuğba Özay ile T. Coşkun'un samimiyeti görenleri şaşırttı

Tuğba Özay ile T. Coşkun'un samimiyeti görenleri şaşırttı

Tuğba Özay ile T. Coşkun'un samimiyeti görenleri şaşırttı

Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin organize ettiği 24 Temmuz Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemekli geceye katılan ‘Avanak Dedektör’ film ekibinde yer alan ünlü sanatçılardan Tuğba Özay ile Tecavüzcü Coşkun olarak tanınan Coşkun Göğen’in samimiyeti görenleri şaşırttı. Tuğba Özay, tecavüzcü Coşkun’a methiyeler yağdırarak, “Onunla beraber olmaktan birlikte çalışmaktan çok mutluyum” dedi.
Aydın Gar Restoran’da düzenlenen geceye katılan film ekibinin içerisinde yer alan Tuğba Özay, sahneye çıkıp bazı parçaları seslendirdi. Zaman zaman esen rüzgarla, etekleri savrulunca zor duruma düşen Tuğba Özay, asistanına niye uyarmıyorsun diyerek, “Allah’tan altımda şort var. Burada bol bol malzeme veriyorum. Rüzgar eteklerimi uçuruyor mahvoldum” diyerek ışıkların kapatılmasını ve basın mensuplarının flaşların ışığı ile yetinmesini istedi.
Rol arkadaşlarını tanıtırken Tecavüzcü Coşkun olarak tanına Coşkun Göğen’e övgüler yağdıran Tuğba Özay, “Tecavüzcü Coşkun diyoruz ama Coşkun Göğen, Türk sinemasının fenomen olmuş biri. Kendisi ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Coşkun Göğen müthiş bir karakter oyuncusu. Kendinden bu kadar nefret ettirip kendini bu kadar sevdiren yegane insanlardan biri. Ne kadar sevildiğini Coşkun Beyi sokağa çıktığında insanların yoğun ilgisi ile karşılaştığında görürsünüz. Coşkun Göğen hep Tecavüzcü Coşkun olarak bilindi. Ama ben kendisi ile uzun yıllardır beraber olduğumdan halkın içindeki sevgiyi de görüyorum” diye konuştu.
Tuğba Özay’ın bu övgülerinden sonra azdığını belirterek Tuğba Özay’ı öpen Coşkun Göğen, “Gençlerden böyle bir şey duymak onure olmak çok güzel şey. Ben hippi Coşkun iken tecavüzcü Coşkun oldum. Fakat her bir mazurda bir fayda oluyor. Bu günlere geldik. Aldığım para yediğim küfürlere yetmedi benim” diyerek Antalyaspor’dan sanat yaşamına kadar çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.