TUNCEL NEREYE KOŞUYOR

TUNCEL NEREYE KOŞUYOR

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Söke Belediyesi ziyareti esnasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte belediye binasına giriş yapan Aydın Büyükşehir Belediye Koordinatörü Fatih Akkentli görevlilerce binaya alınmamıştı.

Gerçek Gazetesi

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Söke Belediyesi ziyareti esnasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte belediye binasına giriş yapan Aydın Büyükşehir Belediye Koordinatörü Fatih Akkentli görevlilerce binaya alınmamıştı. Söke halkı tarafından büyük tepkiye yol açan olayda Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel kendisinin bilgisi olmadığını savunmuştu. Sosyal medya infiale yol akçan olay Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından kabul görmemişti. Sökeli Vatandaşlar “ Belediye halkın belediyesidir kimsenin girmesi engellenemez. Yapılan yanlıştır talimatı veren Sökenin misafirperverliğine gölge düşürmüştür.” Dedi 

BEKLENEN SON 

Yaşanan üzücü olayın Söke Belediyesine ait görüntüleri ise CHP Genel Başkanı Kemal Kıllıçdaroğlu, CHP Pm Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında iftira ve yalan haber yapan bir siteye gönderilemesi partililerde şok etkisi yarattı. Partililer “Sadece Söke Belediye yetkililerin elinde bulunması gereken görüntüler nasıl oluyor da CHP Karşıtı bir sitede çıkıyor. Bunun sorumlusu kim? Nereye gidiyoruz? Partili veya partisiz bir kişinin Belediyeye alınmaması ne demek? CHP Genel Başkanımızın geldiği gün yapılan hareket büyük ayıp görüntülerin AKP sitelerine verilmesi daha büyük ayıp"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.