YAMAN ÇELİŞTİ

YAMAN ÇELİŞTİ

UYARI GELDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Sosyal medyada paylaşılan haberlerin kaldırılması konusunda hassas olduğunu iddia edenler kendileriyle çelişti. 

Geçtiğimiz günlerde bir gazetenin haberini yayından kaldırmasını eleştirip; duyar kasan Serhan Efe Seyhan aynı davranışı kendisi de sergiledi ve kendisiyle yaman çelişti.

 

PAYLAŞIMINI KISA SÜREDE SİLDİ

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Osman Selçuk Aldemir’in danışman atamasındaki tercihinin yanlışlığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirdiği görülen Seyhan’ın da aynı şekilde bir paylaşımını kısa süre içerisinde silmesi dikkat çekti. 

 

SAVAŞ'TAN UYARI GELDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Daha önceki paylaşımında, “Hadi benim yazdığım bir paylaşımı kaldırında görelim” şeklinde iddialı söylemde bulunan Seyhan’a AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş tarafından uyarı geldiği iddia edildi. 

Seyhan’ın paylaşımını silmesi “büyük lokma ye ama büyük konuşma” yorumuna neden oldu. 

 

DANIŞMANIN SİYASİ GÖRÜŞÜNÜ SORGULAMIŞTI

Serhan Efe Seyhan paylaşımında, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın sıkı hayranı olduğu iddia edilen danışmanın Twitter paylaşımlarına yer vermiş ve attığı Tweet’ler nedeniyle siyasi görüşünü sorgulamıştı. Rektör Danışmanının siyasi paylaşımlarına yer verilen paylaşımda “Bizim bu ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir’in Danışmanı Romeo Hüseyin sıkı Ali Babacan hayranı çıktı. Acaba sn. Rektör Hoca, Romeo’nun bu siyasi tercihinden bilgisi, haberi ya da onayı var mı???

Yine aklımda deli sorular???” ifadelerine yer verilmişti. 

 

Bir yerlere mesaj verilmeye çalışıldığı anlaşılan paylaşımın Serhan Efe Seyhan tarafından kısa sürede kaldırılması akıllarda deli sorular oluşmasına neden oldu.

photo-2020-05-30-12-53-42.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.