YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ!

YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ!

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Volkan Aytekinyazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Volkan Aytekin'in açıklaması şöyle:

Basına ve Kamuoyuna

Çocukluğumdan beri felsefesi ile büyüdüğüm, ailemden bana miras olan, 18 yaşımdan beri üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde, 2018 yılından bu yana CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında mücadele etmekten hep onur duydum.

Üzülerek belirtmeliyim ki bugün personel olarak görev yaptığım İncirliova Belediyesi’nde, Belediye Başkanı Aytekin Kaya beni makamına çağırarak CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı’ndan ve CHP üyeliğinden istifa etmem konusunda şahsıma ısrar ve telkinde bulundu.

Buradan tüm kamuoyuna belirtmek isterim ki Cumhuriyet Halk Partisi ve felsefesi benim için onurlu bir yaşam biçimidir. Ben bir genç olarak CHP’nin ve Atatürk’ün neferiyim. Hiçbir baskı, yönlendirme ve ısrar beni mücadelemden ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden koparamaz. Bir Atatürk Genci olarak Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, 6 Ok’un izinde mücadele etmeye devam edeceğim. Hiç bir güç beni Partimden koparamaz, koparamayacak.

YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ…!!!

Volkan AYTEKİN
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.