YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SÜLEYMAN EKİCİ

YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SÜLEYMAN EKİCİ

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici atandı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici atandı. Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı yeni atama kararları açıklandı. Karar çerçevesinde 5 Şubat 2021 tarihi itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı kararnamesiyle Denizli İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Süleyman Ekici, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

SÜLEYMAN EKİCİ KİMDİR?

1974 yılında İzmir / Menemen’de doğdu. İlkokulu memleketi Denizli Çal / Akkent kasabasında, ortaokulu ve liseyi ise Denizli İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1998 yılında Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesinde lisans eğitimini, 2018 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Ana bilim dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı.
1998 yılında sınıf öğretmeni olarak başlayan mesleki kariyerini, 2007 yılından itibaren Denizli'de okul/kurum yöneticiliği, şube müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğü görevleriyle devam ettirdi. Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen çok sayıda hizmetiçi eğitim faaliyetlerine katılmakla birlikte farklı faaliyetlerde eğitim görevlisi olarak da görev aldı. Görev yaptığı kurumlarda eğitim yöneticiliği görevlerini sürdürürken yerel projelerin planlanması ve koordinatörlüğü, uluslararası projelerin yürütülmesi ve yaygınlaştırılması süreçlerinde yer aldı.
2018 yılında atandığı Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaparken, 05/02/2021 tarihi itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı kararnamesiyle Denizli İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Ekici, evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.