1 İLERİ 6 GERİ, HÜSEYİN KAYA ÜLKÜCÜ GENÇLİĞE ÖZÜR ÜSTÜNE ÖZÜR

1 İLERİ 6 GERİ, HÜSEYİN KAYA ÜLKÜCÜ GENÇLİĞE ÖZÜR ÜSTÜNE ÖZÜR

Kanser hastası engelli ve yaşlı kadının mallarını kendi aile fertlerinin üzerine geçirdiği anlaşılan Hüseyin Kaya’ya sosyal medya üzerinden kendisine tepki gösteren vatandaşları evlerinden aldırmakla tehdit ettiği ortaya çıkmıştı.

Hüseyin Kaya kendisine sosyal medya üzerinden tepki veren vatandaşlara cevap vermesi sonucu gerilen ortamda geri vites yaparak özür dilediği öğrenildi.

CHP’li Söke Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yörük hakkında geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden sahte siteler aracılığıyla hakaret yorumları yaptırdığı iddiası ile Adliyelik olan Hüseyin Kaya önceki akşam yine erkeklik yaptığı ancak kısa sürede “R” yaptığı ifade edildi.
CHP’li Meclis Üyesi Yörük ile yapmış olduğu yorumlar sonrası tartışma yaşayan Kaya şikayetçi olmuş ancak Cumhuriyet Savcılığı Makamı tarafından kovuşturmaya gerek olmadığına karar verilmişti.

Kendisi hakkındaki iddialara sosyal medya üzerinden tepki veren Süleyman Yörük’e yakın Ülkücü kökenli gençlere cevap vermeye kalkan ancak kısa süre sonra geri vites yaptığı olay Yenicami Mahallesi Karahasan Kahvesinde yaşanmış. Kahvede oturan görgü tanıklarının ifadelerine göre Kaya kahveye babası ve sosyal medyada hakkında taciz iddiaları bulunan Turan Akın isimli şahıs ile gelip, Ülkücü gençlerden özür dilemiş. Tanıklar, “Kaya babası ve yanında güven vermeyen bir tiple kahveye geldi. Süleyman Yörük’ü görünce elini öpmek istedi. Yörük elini vermedi. 'Buradan git, mahalleli gençlerin başını belaya sokma' dedi. Hüseyin Kaya 'ben çay içmeye geldim' dedi. Sonra diğer gençler geldiler. Meğer daha önce Hüseyin Kaya bizim gençlere terbiyesizlik yapmış. Gençler zaten onu arıyormuş. Babası ile gelip, yalvar yakar konuyu kapatmak istemiş. Gençler kendisini uyardılar ve 'bu işler sosyal medyada erkeklik yapmaya benzemez. Böyle geri vites yaparsın' dediler. Kaya daha önce de Süleyman Yörük hakkında Cumhuriyet Savcılığına şikayetçi olmuş ve bir sürü iftira atmıştı. Hepsinden dolayı elli kere özür diledi. Kardeşim bu durumlara düşeceksin neden erkeklik yapıyorsun. Adamlar seni kuşa çevirdi.” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.