%1000 ZAM MI OLUR MUSTAFA SAVAŞ

%1000 ZAM MI OLUR MUSTAFA SAVAŞ

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, pazarda meyve sebze fiyatlarının yazın ortası olmasına rağmen hala çok yüksek olduğunu belirtti.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, pazarda meyve sebze fiyatlarının yazın ortası olmasına rağmen hala çok yüksek olduğunu belirterek, Aydın Milletvekili
Mustafa Savaş’a yüklendi. Memleket kan ağlarken Milletvekili Savaş’ın başka alemlerde olduğunu belirten Başkan Mersin, “:”%1000 zam mı olur Mustafa Savaş”dedi.


CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi;”
Memleket kan ağlıyor, millet hakikaten fakru zaruretin son noktasını yaşıyor, sen evelemelerde gevelemelerde.Bak yazın tam da göbeğinde pazarda taze fasulye 120 lira biliyor musun? Hiç hayatında pazardan bir şey aldın mı sen? Hani şu milletin artık sayenizde gramla taneyle alışveriş yapmak zorunda kaldığı pazarlardan?
Son 2 buçuk yılda bu ülkede patates fiyatının %1375 arttığını biliyor musun mesela… Bak sen 4 rakamlı diye okumakta güçlük çekersin, yazıyla yazayım daha rahat oku; yüzde bin üç yüz yetmiş beş zamlanmış patates fiyatı. Patatesi bu hale getirmişsiniz de soğan farklı mı? Aynı dönemde soğana gelmiş %900 zam. Yani Mustafa Savaş şöyle bir dönemde memleketi içine soktuğunuz rezaleti görmezsin de tellere bakar durursun. Bir de millet de tele bakar mı diye hayal kurarsın. Yok, beyefendi yok, bak artık neredeyse her gece yarısı akaryakıta zam geliyor, her gece yarısı. Hiç utanmıyorsunuz değil mi? Seçimden sonra akaryakıtın litresine gelen zam litre başına 20 lirayı aşmış. %100’ün üzerinde. Bak evvelki senelere girmiyorum bile… Çünkü ne söylersek söyleyelim o yüzlerinizde azıcıkta olsa kızarma olmayacağını çok şükür iyice öğrettiniz tüm Aydın halkına.
Bak AKP’li Adilcevaz Belediyesi 10 ay maaş ödeyememiş çalışanına. Yani sizin elinizin değdiği yerde ne bereket kalmış, ne de en ufak tebessüm. Siz bu milletin dününü, bugününü yok ettiniz, tarumar ettiniz yahu!
Bırak bu işleri Mustafa Savaş, zaten komiksin, işin içine birde trajedi sokma sen!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.