14 Mayıs'ı bekleyin

14 Mayıs'ı bekleyin

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basınn açıklaması yaptı.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç'in yazılı açıklaması şöyle:

Artık AKP iktidarından ülke olarak geri sayımında 50’li günlere inmemize çok az kaldı. Ülkemiz öyle bir uçurumdan yuvarlandı ki tüm yurttaşlarımız AKP’nin ittiği bu dehlizden kurtulmak adına gün sayıyor.

Bakın mübarek ramazan ayını da, bayramı da, seçim öncesi idrak edeceğiz. Ama bakıyorsunuz, AKP iktidarının ekonomik krizle mücadele adına milletin önüne koyduğu Tarım Kredi Kooperatifleri’nde bile ramazan kolilerine %100 zam gelmiş, 320 liraya kadar çıkmış. Milletin ekonomisinden de mutfağın gerçek enflasyonundan da haberi olmayanlar sadece 2 ay sonra sandık milletin önüne konulduğunda anlayacaklar hanyayı konyayı. Ete 2 ayda %100 zam geldiğini de, milletin 1 kilo tatlıyı almayı AKP yüzünden unuttuğunu da milletin kendilerine vereceği karneyle öğrenecekler.

Ramazan pidesinin hem gramını düşürüp, hem de fiyatını 4 lira birden zam gelmesinin hesabını sandıkta verecekler.

Bu millet çektirdiğiniz hiçbir çileyi unutmadı ey AKP’liler. Pandemi yıllarında dağıtamadığınız, karneye bağladığınız 2 bez maskeyi de, işsiz kalan yüzbinleri de, sakladığınız ve şimdi şimdi açığa çıkan can kaybı rakamlarını da; dövizin, akaryakıt fiyatlarının nereden nereye geldiğini de, üç haneli enflasyon rakamlarını da, ve şimdi de deprem felaketinde koca bir AKP hükümeti olarak nasıl çuvalladığınızı da asla ve kat'a unutmadı, unutmayacak.

Bütün bu buhrandan çıkmamıza çok az kaldı 14 Mayıs’ı bekleyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.