Açıkhava Film Günleri başlıyor

Açıkhava Film Günleri başlıyor

Kültür sanat etkinliklerine bir yenisini daha eklendi. 12 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Açıkhava Film Gösterim Günleri düzenleniyor.

Kuşadası’nın farklı noktalarında düzenlenecek olan film gösterimleri ile bir yandan açıkhava sinemalarının nostaljik ruhu tekrar yaşatılırken bir yandan da yakın tarihlerde vizyona giren yerli yapım sinema filmleri Kuşadalılarla buluşturulacak.
Kuşadası Belediyesi, Film Gösterim Günleri ile son dönemde vizyona giren ve izleyicilerin büyük beğenisi ile karşılanan Kocan Kadar Konuş, Deliha, Patron Mutlu Son İstiyor, Bana Masal Anlatma ve Düğün Dernek isimli yerli yapımları açıkhavada ücretsiz olarak Kuşadalı izleyicilerin beğenisine sunacak.
Saat 21.00’da başlayacak olan gösterimler farklı tarihlerde Kuşadası’nın 8 farklı noktasında gerçekleşecek. Kuşadası Belediyesi Açıkhava Film Gösterim Günleri programı şöyle: 12 Ağustos: Kocan Kadar Konuş-Güzelçamlı Stadyumu, 13 Ağustos: Deliha-Davutlar Sevgi Plajı, 19 Ağustos: Patron Mutlu Son İstiyor-Kadınlar Denizi (Trafo Önü-2. Güneş Sitesi Yanı) , 20 Ağustos: Bana Masal Anlatma-Uğur İnan Spor Salonu önü , 27 Ağustos: Düğün Dernek-İsmail Cem Meydanı, 03 Eylül: Düğün Dernek-Yavansu Mahallesi , 10 Eylül: Patron Mutlu Son İstiyor-Ege Mahallesi ve 12 Eylül: Deliha-İkiçeşmelik Mahallesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.