AK PARTİDE YAVUZ VE ERİM İZMİR, TUNCER ŞANLIURFA’DAN ADAY ADAYI OLDU

AK PARTİDE YAVUZ VE ERİM İZMİR, TUNCER ŞANLIURFA’DAN ADAY ADAYI OLDU

Ak Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ve Bekir Kuvvet Erim İzmir’den, Umut Tuncer Şanlıurfa’dan aday adayı oldu

Ak Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ve Bekir Kuvvet Erim İzmir’den, Umut Tuncer Şanlıurfa’dan aday adayı oldu

Aydın Ak Parti’den tekrar aday adaylığı başvurusu yapan Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ile Bekir Kuvvet Erim’in, ikinci tercih olarak da İzmir’i seçmesi parti içerisinde hem tartışmaya sebep olurken iki vekilin vatandaşların zihninde Aydın’dan umudunu kestiklerine dair düşünce oluştu.

Aydın’dan milletvekili seçilen Metin Yavuz ile Bekir Kuvvet Erim’in aday adaylığı müracaatı sırasında İzmir’i de başvuru formlarına yazması parti tabanında da tepkilere neden oldu.

Öte yandan Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden istifa eden Umut Tuncer de AK Parti Aydın milletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı. Umut Tuncer’in de ikinci tercih yaptığı ve Şanlıurfa’dan da milletvekili aday adayı müracaatı yaptığı ortaya çıktı.

Aydınlı partililer müracaatlara tepki gösterirken” Aydın’a hizmet için yola çıkanlar koltuk başka şehrin listelerinde aday olmayı göze alabiliyorlar. Bunu memleket sevdası olarak düşünmek nerde olursa olsun memleket hizmet ediyoruz diyerek altına sığınamazlar. Siyasi hırsın yanı sıra Aydın’dan umudu kesmektir. Biz Sayın vekillerimize durumu anlattığımızda “ neden üzerimize geliyorsunuz bir tek bizmiyiz bu Aydın dışı tercih yapan diyorlar. Biz şöyle düşünüyoruz. Bu vekillerin ömrü tamamladığı için böyle varyasyonlara giriyorlar.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.