AK PARTİNİN DUAYEN İSMİ KAYA:  "KİM YAPTIYSA TESPİT EDİP İHRAÇ EDELİM"

AK PARTİNİN DUAYEN İSMİ KAYA: "KİM YAPTIYSA TESPİT EDİP İHRAÇ EDELİM"

Aydın'ın internet haber sitesi zeybekhaber.com'un gündeme taşıdığı haberde yer alan görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Videoların siteye Söke Ak Parti Kurucu İlçe Yöneticisi Ziyaettin Kaya'nın servis edildiği dedikodularına Kaya sert tepki gösterdi.

Aydın’ın Söke İlçesi’nde Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldıkları iftar programı dönüşü otomobilde yaptıkları eğlencenin görüntüleri ortaya çıktı. Aydın'ın internet haber sitesi zeybekhaber.com'un gündeme taşıdığı haberde yer alan görüntüler herkesi şaşkına çevirirken,videoların haber sitesine Söke Ak Parti Kurucu İlçe Yöneticisi Ziyaettin Kaya tarafından servis edildiği dedikodularına Kaya sert tepki gösterdi.Kaya, dedikodular sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaparak kendisinin konu ile ilgisi olmadığını ifade ederek,"Kim yaptıysa tespit edip ihraç edelim "dedi.

Aydın'ın önemli internet haber sitelerinden biri olan zeybekhaber.com'da yer alan Söke İlçesi’nde Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldıkları iftar programı dönüşü otomobilde yaptıkları eğlence ile ilgili haber gündeme bomba gibi düştü. Haberde eğlenceli yolculuğun videosuda yer alırken,özellikle otomobili kullanan Ak Parti Söke İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Dedeoğlu’nun direksiyonu bırakarak oynaması dikkat çekti.
Aydın ve özellikle Söke'de haberi görenlerin ağızlarını açık bırakan videolu haber sonrası birde bu videoların haber sitesine Söke Ak Parti Kurucu İlçe Yöneticisi Ziyaettin Kaya tarafından servis edildiği dedikodusu videodaki görüntüler kadar okuyucuları bir kat daha şaşkına çevirdi.
Dedikoduların odağında olan Söke Ak Parti Kurucu İlçe Yöneticisi Ziyaettin Kaya, kısa sürede sessizliğini bozarak şahsi sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.

KAYA:" HER KİM İSMİMİ KULLANIYORSA BUNU KANITLAMASA ŞEREFSİZDİR"
Kaya, yaptığı açıklama da konu ile ilgisi olmadığını belirterek, adını kullananları sert bir dille eleştirdi. Kaya,paylaşımında şu ifadelere yer verdi: " Bazı kendini bilmezler, densizler benim partimle, teşkilatımla ilgili bilgi, belgeleri medyaya gazetelere servis yaptığımı düşünüyor. Sağda solda her kim ismimi kullanıyorsa bunu kanıtlamazsa, şerefsizdir.Bunu her kim yaptıysa ilçe yönetimini göreve davet ediyorum. Tespit edip partiden ihraç edelim. Bizim kuruluşunda görev aldığımız partiyi satmak namussuzluktur. Benim ismimi kullananlara duyurulur."

Gerçek Gazetesi İmtiyaz sahibi Durmuş Tuna söz konusu görüntüleri yapmış olduğu bir haberi yayından kaldırmak kaydıyla kendisine ulaştırmak isteyenleri sosyal medya üzerinden “ Ahlaksız Teklif” başlığı adı altında yazı paylaşarak deşifre etmişti.

whatsapp-image-2022-05-13-at-13-21-16.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.