AKALIN: VEKİL USULSÜZ İMZALARDAN YARGILANIYOR

AKALIN: VEKİL USULSÜZ İMZALARDAN YARGILANIYOR

MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in sağlık durumu hakkında açıklama yapılmasını istedi. Akalın yazılı açıklamasında , "Başkanımızın kalıtsal bir rahatsızlığını olduğunu büyük bir üzüntü ile duymuş bulunmaktayız" dedi

MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

Öncelikle Söke Belediye BAşkanımız Levent Tuncel'e acil şifalar diliyor, en kısa sürede eski sağlığa kavuşmasını temenni ediyoruz.
Ancak devlette devamlılık esastır. Başkanımızın kalıtsal bir rahatsızlığını olduğunu büyük bir üzüntü ile duymuş bulunmaktayız.
Hepimiz bugüne kadar bu konu hakkında meclis olarak müsamaha gösterdik. Ancak 120.000 nüfuslu bir ilçenin kaderi ile oynanmasına izin vermemiz mümkün değildir.
CHP grubu bu konuda kamuoyunu bilgilendirmesi gerekmektedir. Başkanımızın hastalığı, seyri, tedavi süresi ve belediye yönetimi işlevinin nasıl devam edeceği kamu oyuna açıkça anlatılmalıdır.
Söke halkını temsil eden belediye meclis üyelerimizin belediyede muhatabı yok ve seçmenlerimizin taleplerini yerine getiremiyoruz. Başkanımız uzun süredir meclis toplantılarına katılamıyor. Başkan Levent TUNCEL in raporlu olduğu ve yerine vekaleten bakan CHP li meclis üyesinin usulsüz attığı imzalardan yargılandığı ve mahkemeden ceza aldığını geçtiğimiz günlerde basından öğrenmiş bulunmaktayız. Bu imza skandalının tek sebebi başkanın olmayışıdır.
Benzeri vakaların yaşanmaması için mevcut bu duruma CHP ilçe başkanının ve yönetiminin nokta koyması, Sökemizi bu mahkus kaderinden kurtarması gerekmektedir.
Tüm Sökeyi ilgilendiren bu konuda bir araya gelip çözüm bulmayan millet ittifakı üyeleri hizmetsiz geçen her günün hesabını Söke halkına nasıl verecektir ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.