AKKENTLİ “ BAŞKANIMIZ ÇERÇİOĞLU’NU %70 OY İLE TEKRAR SEÇTİRECEĞİZ. EN BÜYÜK OY SÖKE’DEN GELECEK SÖZ VERİYORUZ “

AKKENTLİ “ BAŞKANIMIZ ÇERÇİOĞLU’NU %70 OY İLE TEKRAR SEÇTİRECEĞİZ. EN BÜYÜK OY SÖKE’DEN GELECEK SÖZ VERİYORUZ “

Olağan kongre salonuna konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli 2024 yerel seçimlerine biz Söke olarak hazırız Özlem Başkanımızın%70 oy ile tekrar seçtireceğiz. En büyük destek Söke’den gelecek söz veriyorum” dedi.

CHP Söke İlçe Başkanlığı’nın seçimli olağan kongresi, düzenlendi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Ali Kemal Özcan tekrardan 264 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

Olağan kongre salonuna konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, "2024 yerel seçimlerine biz Söke olarak hazırız Özlem Başkanımızın%70 oy ile tekrar seçtireceğiz. En büyük destek Söke’den gelecek söz veriyorum” dedi. Akkentli konuşmasının devamında “Kongremize hepiniz hoşgeldiniz. Cumhuriyet Halk Partisi İç işleri Bakanlığına dilekçe verilerek kurulan bir parti değil. Savaş alanlarında kanla kurulmuş bir partidir. Vefası ve sevgisi en üst seviyededir. Bir gün yanına yavuzu alarak ertesi gün havuz medyasına konuşmak hainliktir, alçaklıktır. Vefayı elden bıraktığımız da partimiz bu yüzyıllık süreci tamamlayamazdı. Sayın İl Başkanım bir şey söyledi. Bir iddia koydu ortaya. Önümüzdeki yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yüzde 70 oyla koltuğa tekrardan oluşturacağız dedi biz Söke ilçe Kongresinden söz veriyoruz. En büyük desteği Özlem Çerçioğlu’na Söke'den veriyoruz. Bu birlik beraberliği salonda ki güzel ortamı sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan ve ilçe Yönetimimize sonsuz teşekkür ediyorum. 2019 yerel seçimlerden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin takip ettiği bir süreç vardı. Bu sürece karşı gelenler Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ağır ifadelerle partimizi sanki bir daha Söke'de iktidar olamayacakmış gibi eleştirip Başka partilere gidenler, partimizin altını olanlar gördüki Cumhuriyet Halk Partisi siz olsanız da olmasanızda Söke'de iktidar oluyor. Biz vefayı elden bırakmayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi vefalı bir partidir. Yüzyıllık bir çınardır. Bu çınarın gölgesinde büyüdük orada yetiştik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ne Milletvekili döneminde ne Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde hiçbir Belediye Başkanına mobbing uygulamamıştır. Onun aleyhinde bir çalışma yapmamıştır. Bunun aksini iddia edenler müfteridir. Kongremiz ülkemize Aydnımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.