AKKENTLİ: “BİZİ YOLUMUZDAN NE KÜFÜRLER, NE HAKARETLER, NE TEHDİTLER, NE KRİPTO FETÖCÜLER, NE GÜLEN ADAMLAR VAZGEÇİREMEZ“

AKKENTLİ: “BİZİ YOLUMUZDAN NE KÜFÜRLER, NE HAKARETLER, NE TEHDİTLER, NE KRİPTO FETÖCÜLER, NE GÜLEN ADAMLAR VAZGEÇİREMEZ“

Söke Ticaret Odası seçimleri tamamlandı ancak yankıları devam ediyor.

Söke Ticaret Odası seçimleri tamamlandı ancak yankıları devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, yapılan seçimler sonrası bazı kişilerin hem şahsı, hem CHP hem de Büyükşehir Belediyesine yönelik ağır ifadeler kullandığına dair haberlerin bazı basın yayın kuruluşlarında yayınlanmasının ardından şahsi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yazılanlara karşı tepkisini ortaya koydu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, şahsi sosyal medya hesabından “Kamuoyu’na” başlığı ile yayımladığı bir açıklama yaptı. Akkentli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“KAMUOYUNA ;
Söke Ticaret Odası seçimlerinden sonra bir düğün etkinliğinde bir araya gelen bazı kişilerin hem şahsıma, hem partimiz CHP’ye hem de Büyükşehir Belediyemize karşı ağır ifadeler kullandığına dair haberler bazı basın yayın kuruluşlarında yayınlanmıştır.
Yaşanan oda seçimlerinin kişisel bir yarış içerisine sokmaya çalışmak, Söke’mizin en önemli sivil toplum kuruluşu üzerinden siyaset devşirmek, halkın seçimlerde takdir ettiği oy oranlarının altında ezilmişliğini eski bağlı olduğu zihniyetten kalan miras gözyaşlarıyla dışa vurmak istercesine ağzından kaleminden paylaşımından hakaretler dökmek ruh halinin ne durumda olduğunun göstergesidir. Bu tür yaklaşımların ayrıştırmaya sebep olacağı aşikardır.
Şahsımıza karşı ağır ifadeler kullanan yetkili ama etkisiz kişiye “bir araç alışverişinden” dolayı eski bir dostu tarafından atılan mesajlarla cevap vermek istiyorum. Değerli iş adamının kendisine attığı tüm mesajların altına imzamı atarım.
Söke için memleketimiz için her zaman elimizi taşın altına koyduk. Göğsümüzü siper ettik.
Bundan sonra da parti ve insan ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun liderliğinde bizi yolumuzdan ne küfürler, ne hakaretler, ne tehditler, ne kripto Fetöcüler, ne Gülen adamlar vazgeçiremez.
Biz ülkenin Kurtuluş ve kurucu unsurunun temsilcileriyiz. Biz çağdaşlığın aydınlığın bilimin tarihin neferiyiz. Bizim siyaset hamurumuz terörist sözde tarikatlarda, himmet bohçalarında, bir genç kızın sönen hayallerinde, emekleri elinden alınan işçilerde, ev sahibi olacağız diyen kandırılan garibanın gözyaşlarında değil halkın bağrında Afyon Kocatepe’de, Çanakkale’de Anafartalar’da Sakarya’da yoğrulmuştur.
Bizim dostlarımız ülkeyi satanlar soyanlar darbe yapanlar değil 6. Filo defol, yaşasın tam bağımsız Türkiye, ya ölüm ya İstiklal diyenlerdir.
Kamuoyuna saygıyla bildiririm ..”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.